Президент Бразилії захистив християнський курс розвитку своєї країни на 76-й сесії Генасамблеї ООН
Європа та світ
11.10.2021
Президент Бразилії Жаїр Болсонаро захистив консервативний курс своєї країни на Генеральній Асамблеї ООН і дав відсіч закидам лівим і глобалізму, заявивши, що його країна сьогодні має "президента, який вірить у Бога, поважає Конституцію та збройні сили, цінує сім’ю, і присягнув на вірність своєму народові.

Болсонаро представив "нову Бразилію" і заявив, що довіра людей вже відновилася, після того як країна ледь не сповзла в соціалізм.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На відкритті сесії також виступили президент України Володимир Зеленський та президент США Джозеф Байден.

У своїй промові Жаїр Болсонаро  наголосив, що в його уряді основу цивілізації складає традиційна сім’я, а в країна немає обмежень на свободу слова і вираження поглядів

Болсонару, якого таврують антивакцинатором та який відмовлявся закривати країну під час критики лівих, заявив про економічний бум, збільшення робочих місць  та прибутковість компаній, які традиційно були збитковими: "У нас є все, що шукають інвестори: великий споживчий ринок, відмінні активи та традиція поваги до контрактів".

Читайте також: Губернатор Теннессі оголосив 11 жовтня Днем посту та молитви і закликав жителів штату схилитися перед Богом

Болсонаро заявив, що підтримує вакцинацію від коронавірусу, але виступає проти паспортів вакцинації або будь-яких зобов'язань, пов'язаних з вакциною.

З питань зміни клімату Президент Бразилії виправдав природні багатства Бразилії, зазначивши, що "жодна країна світу не має такого всеосяжного екологічного законодавства», і що національний «Лісовий кодекс повинен служити прикладом для інших країн". 

Він також додав, що Бразилія "завжди вітала біженців", і що завдяки програмі "Ласкаво просимо" вже прийняла 400000 венесуельців, переміщених через політичну та економічну кризу, а також надасть гуманітарні візи для афганських християн, жінок, дітей та суддів.

 За матеріалами gaceta.es

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світ
Останні новини
Останні новини