Президент Бразилії закликає країну жити в страху Божому та захищати сімейні цінності
Європа та світ
14.09.2020
7 вересня, у день незалежності Бразилії, президент-християнин Жаїр Болсонару виступив з промовою про національну ідентичність засновану на страху перед Богом, повазі до сім’ї, боротьбі за "свободу" і проти "комунізму"

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Ліберальні ЗМІ на заставили себе чекати з відповіддю та назвали святкову промову Президента фашистською, звинувативши його та бразильський правлячий клас у безвідповідальній реакції на пандемію COVID-19.

«Як і Дональд Трамп у США та інші фашистські світові лідери, Болсонару не причина, а результат широкого повороту до авторитаризму в умовах найглибшої кризи капіталізму з 1930-х років», йдеться в матеріалах ліворадикального видання World Socialist Web-Site.

У своїй промові Болсонару заявив, що "в 1960-х роках, коли нам загрожувала тінь комунізму, мільйони бразильців, які ототожнювали себе з національним бажанням зберегти демократичні інститути, вийшли на вулиці проти ідеологічної радикалізації, страйків, соціальних безладів та корупції".

Читайте також: Богу хочуть присвоїти гендер замість статі. Нові атаки на церкву

На закінчення він порівняв свою адміністрацію із продовженням цієї історії, заявивши, що "ми перемогли вчора, ми перемогли зараз і завжди перемагатимо".

Як відомо, Болсонару став Президентом завдяки історичної єдності всіх церков та деномінацій країни. У 2019 році, виступаючи на «Марші за Ісуса», де зібралось понад 3 мільйона людей, Болсонару сказав: «Ви допомогли змінити долю Бразилії. Дуже добре бути серед друзів і знати, що вони мають дружбу з Богом у своїх серцях».

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Європа та світ