Президент Польщі підписав «Сімейну карту», щоб захистити дітей від ЛГБТ-ідеології та заборонити гомосексуалістам усиновлювати
Новини Всеукраїнського Собору
12.06.2020
Президент Польщі Анджей Дуда підписав «Сімейну карту», яка передбачає повний пакет підтримки й захисту інституції сім'ї у Польщі. Зокрема, документ включає в себе фінансову підтримку, захист шлюбу і дітей від ЛГБТ-ідеології

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це йдеться на сайті hli.org.pl

“Як президент, я не сумніваюся, що сім'я, як справедливо зазначає польська Конституція, вимагає особливої ​​турботи від держави. «Сімейна карта», яка вказана тут, показує ті основні елементи, якими я зобов'язуюся захищати сім’ю та захищати інтереси сім'ї, а також справи її членів, особливо дітей”, — наголосив президент Анджей Дуда, підписуючи «Сімейну карту».

Сім'я вимагає особливої ​​турботи з боку держави

Анджей Дуда наголосив, що політика підтримки і утвердження сім'ї підпадає під польську Конституцію.

Він додав, що сім'я заслуговує на особливу підтримку через конституцію. Адже сім'я будує суспільство, а без суспільства держава не існує. Найважливішою спільнотою в суспільстві є сім'я, в якій виховуються діти, які формують наступні покоління.

“Як президент, я не сумніваюся, що сім'я, як справедливо зазначає польська Конституція, вимагає особливої ​​турботи від держави. «Сімейна карта» показує ті основні елементи, якими я зобов'язуюся захищати сім’ю та захищати інтереси сім'ї, а також справи її членів, особливо дітей. Це наш культурний код, це наша ідентичність. Наша особистість допомогла нам пережити найважчі часи у дітей... На той час польська родина зберігала наші цінності. Саме тому родина — це особлива цінність, яка вимагає особливої ​​турботи з боку владних структур,” — зазначив президент.

Президент Анджей Дуда підписав «Сімейну карту», яка включає:

1) Фінансова підтримка сімей

Гарантія продовження сімейних виплат:

500+

Хороший старт +

Мама +

- Впровадження нових програм підтримки, в тому числі бонус на кожну дитину в розмірі 500 злотих.

- Особливий догляд та підтримка сімей, які виховують дітей-інвалідів.

2) Захист інституту подружжя

- Шлюб — це відносини між жінкою та чоловіком, як це передбачено польською Конституцією.

- Заборона на усиновлення дітей гомосексуальними парами.

- Створення хороших умов для виховання дітей.

3) Захист дітей від ЛГБТ-ідеології

- Заборона пропагувати ідеологію ЛГБТ у державних установах.

- Право батьків вирішувати, в якому дусі вони виховуватимуть своїх дітей.

- В першу чергу батьки відповідають за сексуальне виховання своїх дітей.

- Вирішальний голос батьків за формою та змістом позакласних занять у школах та дитячих садках.

- Полегшення для батьків, які хочуть проводити домашнє навчання.

4) Підтримка літніх людей

- Гарантія зниження пенсійного віку.

- Підтримання всіх соціальних програм для літніх людей, включаючи: пенсію, безкоштовні ліки для людей старше 75 років, програму догляду 75+.

- Підтримка бабусь і дідусів, що допомагають батькам виховувати та піклуватися про дітей.

5) Допомога одиноким батьків

- Забезпечення правового та матеріального захисту одиноких батьків.

- Поліпшення роботи фонду обслуговування та збільшення збору коштів.

6) Безпечна родина

- Відповідальність та неминучі покарання за домашнє насильство.

- Програми боротьби з наркологічною залежністю.

- Посилити захист дітей від порнографії.

7) Сімейний ринок праці

- Ринок праці в сім'ї, що має дитину, не може бути аргументом проти професійного розвитку.

- Підтримка виконання віддалених робіт.

- Захист та засоби для жінок, які повертаються на роботу після відпустки по догляду за дитиною.

- Заохочення роботодавців до створення дружніх умов праці для матерів.

Читайте також: Польща повстала проти ЛГБТ-ідеології та хоче скасувати Стамбульську конвенцію, через наявність в ній гендерної розпусти

“«Сімейна карта» — це мої зобов’язання, які я зараз, як Президент Республіки Польща, буду суворо дотримуватися. Це принципи, яких я буду дотримуватися при прийнятті рішень про підписання або відмову від підписання актів, прийнятих польським Парламентом або участі в інших заходах у сфері суспільного життя,” — зазначив Анджей Дуда.

Декларація «Сімейної карти» є важливим кроком у президентській кампанії та покладає великі надії, особливо тих, хто бореться за право виховувати своїх дітей відповідно до своїх переконань.

Ліві сили негайно атакували, проявляючи агресію та недобросовісність. Відразу видно, що «Сімейна карта» торкнулася надзвичайно важливих питань і стала на шляху досягнення своїх цілей.

Як повідомляли раніше, Дуда є представником правлячої партії «Право та справедливість», яка за своєю ідеологією є консервативною. «Право та справедливість» неодноразово заявляла, що ЛГБТ-ідеологія є ворожою для Польщі та підриває споконвічні традиційні цінності, які базуються на вірі в Бога.

Нагадаємо, що нещодавно представник більшості, віце-міністр юстиції Марцін Романовський, також заявляв, що планує скасувати Стамбульську конвенцію через наявність в ній гендерної розпусти та недомарксистської пропаганди.

Сьогодні ми спостерігаємо досить дивну ситуацію: в той час як країни Європи починають відмовлятися від сумнівної Стамбульської конвенції, Україна чомусь вирішила включити турборежим у цьому питанні.

Нагадуємо, що ж насправді передбачає Стамбульська конвенція:

- Стаття 3 конвенції зазначає, що "ґендер" — це соціально закріплені ролі, поведінка, діяльність і характерні ознаки, які певне суспільство вважає належними для жінок та чоловіків. Тобто "ґендер" підміняє собою звичне поняття біологічної статі, яка визначається згідно з первинними статевими ознаками. Натомість ґендерна ідеологія дає волю людині самій обирати собі "ґендер" та відповідну соціальну роль. На сьогодні визначається тільки на сексуальній основі більше 300! гендерів, зокрема лесбійки, ґеї, зоофіли, трансвістити, невизначені статеві ролі та інші, з кожним роком їх кількість зростає.

- Підвищення статусу феміністичних та ЛГБТ громадських об’єднань та розширення їх можливостей координуватись із силовими органами.

- Тиск на ЗМІ з вимогою збільшення ґендерно-толерантної пропаганди.

- Стаття 14 передбачає включення в освіту вивчення "соціальних ролей" – "ґендерів", руйнування "ґендерних стереотипів" (переконань, що хлопець є хлопцем, дівчина — дівчиною, а сім’я — союз чоловіка і жінки). Запровадження "годин сексуальної просвіти" в школі, що передбачає повне сексуальне розбещення майбутнього покоління та руйнацію всіх здорових моральних норм.

Докладніше про небезпеку Стамбульської конвенції читайте тут.

Закликаємо підписувати петиції проти Ратифікації Стамбульської конвенції №22/097214-еп та №22/098046-еп.

Крім цього, закликаємо писати листи до народних депутатів України. Попередні роки показали, що найефективнішим у блокуванні законів є особисті зустрічі з депутатами та написання їм іменних листів по хвилюючих питаннях. Тож закликаємо зустрічатися з вашими мажоритарними депутатами, а також писати їм особисті листи!

Проект звернення.

Молимось, щоб влада Україна не йшла на догоду ліберальним силам, а відстоювала національні інтереси суспільства!

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

 

 

 

Новини Всеукраїнського Собору
Останні новини
Останні новини