Польща повстала проти ЛГБТ-ідеології та хоче скасувати Стамбульську конвенцію, через наявність в ній гендерної розпусти
Європа та світ
11.06.2020
Уже не перша країна в Європі для захисту своїх національних моральних і духовних цінностей починає блокувати гендерну та ЛГБТ ідеологію.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Як повідомляють ЗМІ (swissinfo.ch, wyborcza.pl) Президент Польші Анджей Дуда підписав Карту родини.

«Сім'я заслуговує на особливу підтримку з боку держави. Сім'я творить і будує суспільство», - заявив президент Анджей Дуда.

Дуда є представником правлячої партії «Право та справедливість», яка за своєю ідеологією є консервативною. «Право та справедливість» неодноразово заявляла, що ЛГБТ-ідеологія є ворожою для Польші та підриває споконвічні традиційні цінності, які базуються на вірі в Бога.

"Сексуальне виховання  дітей – це справа батьків, - заявив Президент Дуда, - неможна державі  втручатися у те, як батьки виховують своїх дітей".

Президент також заявив, що не дозволить гей-парам одружуватися чи усиновляти дітей. "Це зарубіжна ідеологія. Ми не дамо згоди на те, щоб це явище в будь-якому своєму прояві відбувалося в нашій країні".

Ліберальні сили вже назвали президента ультра-націоналістом та заявили, що він розділяє польський народ.

Нещодавно, представник більшості, віце-міністр юстиції Марцін Романовський також заявляв, що планує скасувати Стамбульську конвенцію, через наявність в ній гендерної розпусти та недомарксистської пропаганди.

В той час як країни Європи починають відмовлятися від сумнівної Стамбульської конвенції, Україна чомусь вирішила включити турборежим у цьому питанні. 

Що ж насправді передбачає Стамбульська конвенція?

- Стаття 3 конвенції зазначає, що "ґендер" — це соціально закріплені ролі, поведінка, діяльність і характерні ознаки, які певне суспільство вважає належними для жінок та чоловіків. Тобто "ґендер" підміняє собою звичне поняття біологічної статі, яка визначається згідно з первинними статевими ознаками. Натомість ґендерна ідеологія дає волю людині самій обирати собі "ґендер" та відповідну соціальну роль. На сьогодні визначається тільки на сексуальній основі більше 300! гендерів, зокрема лесбійки, ґеї, зоофіли, трансвістити, невизначені статеві ролі та інші, з кожним роком їх кількість зростає.

- Підвищення статусу феміністичних та ЛГБТ громадських об’єднань та розширення їх можливостей координуватись із силовими органами.

- Тиск на ЗМІ  з вимогою збільшення ґендерно-толерантної пропаганди.

- Стаття 14 передбачає включення в освіту вивчення  "соціальних ролей" – "ґендерів", руйнування "ґендерних стереотипів" (переконань, що хлопець є хлопцем, дівчина – дівчиною, а сім’я – союз чоловіка і жінки).  Запровадження "годин сексуальної просвіти" в школі, що передбачає повне сексуальне розбещення майбутнього покоління та руйнацію всіх здорових моральних норм. 

Докладніше про небезпеку Стамбульської конвенції читайте тут.

Закликаємо підписувати петиції проти Ратифікації Стамбульської конвенції №22/097214-еп та №22/098046-еп. 

Крім цього, закликаємо писати листи до народних депутатів України.

Проект звернення

За матеріалами: swissinfo.ch та wyborcza.pl

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини