У Києві дискутували про присутність Бога в культурі та Його зацікавленість проблемами людей
Християнський світ
18.10.2020
За ініціативи академічного декана Української Євангельської Теологічної семінарії Дениса Кондюка 15 жовтня відбулась творча зустріч-дискусія, де говорили про присутність Бога в культурі та Його зацікавленість проблемами людей

Разом зі студентами розмірковували над тим, якою може бути місія діалогу, як реагувати на виклики сучасності, як знаходити потрібні аргументи у донесені істини. Як слухати, аналізувати і розуміти сучасне мистецтво в контексті Великого покликання.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Також разом шукали Бога там, де ми є, шукали вирішення нагальних соціальних викликів, говорили про прощення, міркували над тим, хто є наш ближній та як його любити. Слухали, дивились, творили, молились. Почали дискутувати про те, хто є "лідер думок" і як він впливає.

Ось що пишуть студенти про цей час спільних роздумів:

«Денис Сергійович задавав важливі життєві питання, піднімалися болючі теми, які ми часто намагаємось забути, але з часом вони все одно «спливають на поверхню». Я багато що переосмислила в серці. Щиро вдячна за цей вечір!»

Читайте також: Всеукраїнський Собор закликає 23 жовтня всі церкви та віруючих об’єднатися в спільній молитві і пості за місцеві вибори

«Напрочуд цікаво і незвичайно»

«Такий формат обговорення сучасної творчості мені сподобався. Замислюватися над змістом тексту завжди корисно, тому дякую за цей вечір»

«Прикольний такий собі творчий вечір, було про що задуматись, і навіть відомі речі мали місце для переосмислення і нагадування справжніх існуючих речей про наш світ і людей довкола нас»

«Класний час для роздумів, молитви. Особливо сподобалась творча частина»

Джерело: Українська Євангельська Теологічна семінарія

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Християнський світ
Останні новини
Останні новини