«Прорив християнської музики: найкращим виконавцям безкоштовно знімуть кліп на авторську пісню»
Християнський світ
16.10.2021
Пастор та YouTube-блогер Олег Боков розповів про новий канал UPSTREAM music, де зібрали авторські пісні, кавери та інструментальні твори з кліпами високої якості.

«Ласкаво просимо на канал UPSTREAM music. Тут ви зможете насолоджуватися піснями та інструментальними творами з кліпами високої якості, – каже Олег Боков.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Особливістю цього каналу є те, що вся музика тут направлена на духовний ріст людини, тому просякнута добром, вірою та надією. Що разюче відрізняє її від тієї тьми, яка існує сьогодні в шоу-бізнесі». 

UPSTREAM music дає можливість талановитим музикантам бути почутими, а підписникам отримувати максимальне натхнення від цього. 

Тому, якщо у вас є авторська пісня духовного характеру чи кавер на відому композицію, завантажте відео будь-якої якості на YouTube і надсилайте посилання в телеграм за номером +380937009393. 

«Найкращим виконавцям ми допоможемо з кліпом та аранжуванням і розмістимо на нашому каналі. Не пропусти можливість і обов’язково розкажи про це своїм друзям», – зазначив Олег Боков.

Над проєктом UPSTREAM music працює команда професіональних відео операторів, звукорежисерів, режисерів монтажу, адміністраторів та дизайнерів. Щоб ви кожен тиждень могли насолоджуватися новим музичним відео високого рівня. 

На створення одного якісного музичного відео вкладають величезні кошти. Підтримати проєкт можна за посиланнями: https://upstream.life/donationhttps://www.patreon.com/olegbokov

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Християнський світ
Останні новини
Останні новини