ReCamp-2020: служителів християнських таборів запрошують на міжнародну конференцію
Християнський світ
24.09.2020
Працівників і волонтерів християнських таборів запрошують на Міжнародну конференцію Асоціації християнських таборів

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Захід відбудеться 5-7 листопада 2020 року на онлайн-платформі ZOOM, пише svitogliad.com.

«Ми віримо, що ReCamp-2020 буде особливим благословенням для вашого табору. Ми підібрали актуальні теми від експертів-практиків; придумали велику кількість практичних завдань і зібрали лідерів з безцінним досвідом із різних країн», зазначають організатори.

Участь в конференції є платною і вимагає попередньої реєстрації. Більше інформації щодо навчальних пакетів, курсів та програми конференції на сайті.

«Коронавірус підштовхнув старше покоління до усвідомлення того, що світ все-таки дійсно змінюється, й онлайн-навчання і спілкування вже давно стали частиною життя наших дітей і молоді. І ось коли потреба у віртуальній роботі вийшла на передній план, ані школи, ані табори, ані гуртки виявилися не готові до такого повороту справ. Сам формат навчання, який вас очікує на цій конференції, покликаний показати одну з безлічі моделей, що дозволяють забезпечити інтерактивну подачу матеріалу, роботу в групах і навіть знайомства і соціалізацію», йдеться на сайті.

Читайте також: Всеукраїнська виставка «Оснащення дитячих служителів» запланована на 16-17 жовтня

Асоціація християнських таборів України була заснована в 1996 році і об’єднує християнські табори, громадські організації та окремих християн. Асоціація є міжконфесійним служінням та входить до складу всесвітнього альянсу християнських таборів Christian Camping International, який існує вже понад 60 років.

Лише минулого року через семінари української Асоціації пройшло понад 3000 працівників християнських таборів.

«Наша команда це люди, які мають 20 і більше років досвіду в табірному служінні. За 70-річну історію Асоціація накопичила величезний досвід, який передається з покоління в покоління. Ми оновлюємо інструменти й методи, але мета нашого служіння нести благу звістку залишається головним орієнтиром», додають в асоціації.

Джерело: svitogliad.com

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ