Відбулося робоче засідання Секретаріату Ради Церков
Християнський світ
23.02.2021
22 лютого в приміщенні Патріаршої курії УГКЦ в Києві відбулося засідання Секретаріату Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій під головуванням Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ

Зустріч тривала понад три години.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише news.ugcc.ua.

Під час засідання Секретаріату було полагоджено актуальні питання, які виникають в діяльності ГО «Всеукраїнська рада Церков і релігійних організацій». Зокрема, одним з ключових питань, які вдалося погодити на засіданні, було опрацювання поточного плану діяльності Ради на наступне півріччя.

Також члени Секретаріату опрацювали проекти листів-відповідей на отриману за останній час кореспонденцію, що надійшла на ім’я Головуючого в ВРЦіРО.

Читайте також: «Реформаційні принципи для суспільства»: у Тернополі євангельські християни вчилися змінювати країну

Крім того, представники Церков і релігійних організацій обговорили та запропонували плани заходів для проведення традиційної щорічної ходи за сімейні цінності та відзначення срібного ювілею 25-річчя від заснування Ради Церков, які відбудуться 5 і 24 червня 2021 року відповідно.

Додамо, що Секретаріат ВРЦіРО є робочим органом з попереднього опрацювання питань, що виносяться на засідання Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, одним з головних завдань якого є виконання доручень самої Ради та приготування проєктів документів, які подаються на розгляд Ради.

Департамент інформації УГКЦ

Фото Олександра Савранського

Джерело: news.ugcc.ua

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Християнський світ