Багатодітна родина пастора з Волині може стати «Героєм 2020 року»
Надихаючі історії
29.12.2020
Багатодітна родина Сукачів потрапила в номінацію «Герої 2020 року» місцевої газети

Сім’ї Анатолія та Ольги Сукачів із села Петрове та їхнього сина Віктора з Поромова Іваничівського району дали шанс на нове життя майже трьом десяткам обездолених хлопчиків та дівчаток.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На сайті газети Волинь створили голосування, де читачі можуть віддати свій голос за людину, про яку писало видання, і яка, на їхню думку, найбільше заслуговує на звання «Героя року», пише svitogliad.com.

Анатолій Сукач — пастор у баптистській церкві, родом із села Кримне Старовижівського району. Після одруження переїхав в Іваничівський район. З дружиною Ольгою вони мають четверо біологічних синів і 20 прийомних дітей.

Читайте також: Дослідження: діти з природніх сімей виростають здоровішими і щасливішими

Їхнє служіння продовжують вже і старші діти. Старший син Віктор з дружиною Надією взяли сімох прийомних дітей, оскільки всі вони були між собою рідними.

Найстарша прийомна дочка Ольга переїхала з чоловіком у Нікополь на Дніпропетровщину, аби служити для бездомних діток у будинку, збудованому німецькою релігійною місією. У їхній сім’ї 2 своїх і 9 прийомних дітей.

Якщо ви хочете підтримати сім'ю, то проголосуйте на сайті volyn.com.ua (потрібно прокрутити головну сторінку вниз і проголосувати)

За матеріалами: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історіїВсе для сімей
Останні новини
Останні новини