Румунія долучається до країн, які стоять на захисті Біблійного визначення сім’ї
Європа та світ
24.08.2021
Нещодавно Єврокомісія розпочала судові позови проти Угорщини та Польщі за протидію ЛГБТ пропаганди. Не дивлячись на політичну розправу та кару непокірним країнам з боку ліберальних еліт, рух на підтримку традиційних Християнських цінностей продовжує набирати оберти в деяких країнах Європи. Тепер, до захисників консервативних цінностей рішуче приєднується Румунія.

Натхненні прикладом Угорщини, яка нещодавно прийняла закон проти пропаганди ЛГБТ в державних школах, праві партії Румунії почали активну компанію проти ворогів сімейних цінностей. По це йдеться на сайті rmx.news

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Зараз на порядок денний в колах як Румунських політиків, так і звичайних громадян постало питання захисту дітей від руйнівної пропаганди ЛГБТ та її демографічних і соціальних наслідків.

Консерватори Румунії просувають законодавство, яке суттєво обмежить просування ліберальної ідеології в країні.

Закон, який може прийняти Румунія на підтримку сімейних цінностей, ілюструє, наскільки тісно румунська політика пов'язана з її сусідом, Угорщиною. Окрім правого крила, його також підтримує Румунська партія «Демократичний альянс угорців» яка також підтримала угорський референдум щодо захисту дітей від ЛГБТ, ініційований Прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

Європа та світ