Сатаністи США судяться, аби аборт офіційно визнали їх ритуалом жертвоприношення. Які наслідки?
Європа та світ
03.10.2020
Сатаністи в штаті Массачусетс вимагають від суду визнати аборт їх «сакральним релігійним ритуалом» та покарати компанію, що займається вуличною рекламою, яка відмовилася розміщувати на своїх біл-бордах пропаганду «ритуалу абортів». Компанію звинувачують в релігійній дискримінації.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Церква сатани заявляє, що Компанія відмовила розмістити вісім рекламних щитів в Арканзасі та Індіані. В позові сатаністи описують ритуал як "сакральний акт, що підтверджує право на тілесну автономію".

Насправді, визнання судом право сатаністів на звершення жахливого ритуалу дозволить їм здійснювати аборти, обходячи заборони та обмеження в різних штатах. Тобто, аборт можна буде робити без консультацій, на будь-якому терміні, адже це «сакральний релігійний акт».

Варто зазначити також і те, що вказані вісім біл-бордів знаходяться в безпосередній близькості до християнських центрів вагітності, де вагітним допомагають зберегти дитину та не допустити аборту.  

Читайте також: У Великобританії визнали, що розмови з дітьми про гендер приносять більше шкоди, ніж користі

На одному із макетів зображена миска з тістом та написом: «не торт», поруч із зображенням яйцеклітини з текстом «не дитина». На макеті міститься текст: "Наш ритуальний аборт дозволяє уникнути багатьох державних обмежень".

Рекламна компанія відмовила сатаністам, назвавши зміст реклами "оманливим та образливим".

Сатанинський храм стверджує, що їхній ритуал аборту, звільнений від всіх існуючих державних обмежень, посилаючись на релігійну свободу. Група заявляє, що всі аборти, що вони здійснюють, є релігійними актами сатанізму та захищаються відповідно до закону.

Джерело: 1.cbn.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини