Що буде з християнами США, якщо президентом стане демократ Джо Байден?
14.05.2020
Колишній віце-президент США Джо Байден заявив найбільшій ЛГБТ спільноті, що в разі його обрання президентом він призначить у федеральну судову владу суддів, які підтримують ЛГБТ. Його найпріоритетнішим завданням стане прийняття закону про рівність

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«У перші 100 днів свого президентства в порядку пріоритету я збираюся прийняти закон про рівність, тому що мова йде про те, хто ми є», заявив Байден президенту ЛГБТ-організації «Human Rights Campaign» Альфонсо Девіду під час прямого ефіру.

Також Байден сказав, що він «оберне дії Трампа у зворотній напрямок» і відновить анти-дискримінаційні заходи, які, за його словами, Трамп знищив. Байден пообіцяв дозволити трансгендерним військовослужбовцям проходити службу в армії, заборонити дискримінацію трансгендерів у будинках для безпритульних, які фінансуються державними коштами, а також «зупинити дискримінацію ЛГБТ-меншин у школах». 

Прийняття закону про рівність дозволить внести зміни у федеральні закони та заборонити дискримінацію за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної приналежності в громадських приміщеннях та установах, закладах освіти, у федеральному фінансуванні, працевлаштуванні та забезпеченні житлом.

Крістен Вагонер, старший віце-президент юридичного підрозділу США "Альянсу з захисту свободи", ще в минулому році заявила, що цей закон «підірве рівність жінок і змусить жінок та дівчат ділити приватний, інтимний простір з чоловіками, які вважають себе жінками», а також нівелює «справедливу конкуренцію жінок у спорті». Далі, за її словами, «це змусить американців брати участь у заходах і проголошувати промови, які порушують їх фундаментальні переконання».

Більш того, Байден заявив, що оберне у зворотному напрямку «збиток, який Дональд Трамп завдав федеральній лаві».

«Нам потрібні судді, які підтримуватимуть захист громадянських прав та захищатимуть права людей бути самими собою, сказав Байден. Я збираюся призначити суддів, прихильних до принципів рівності, які будуть відстоювати ці права та права, які є в Конституції,  суддів, які віддані верховенству права, громадянським правам та свободам, які походять із різноманітного прошарку населення і дійсно схожі на Америку».

Читайте також: Петиція про відкликання законопроекту №3316 набрала 25 тис голосів менш ніж за місяць!

Девід Альфонсо назвав Байдена «непохитним прихильником рівності ЛГБТ» і зазначив, що Байден підтримав легалізацію одностатевих шлюбів у 2012 році, задовго до того, як Верховний суд узаконив її на національному рівні. Публічна підтримка Байдена передувала підтримці президента Барака Обами.

«Саме цей момент став поворотним для ЛГБТ у 2012 році і сприяв великим змінам громадської думки», додав Девід.

Як відомо, президент Трамп виступає проти закону про рівність ЛГБТ, бо він «сповнений отруйними таблетками».

«Адміністрація Трампа виступає категорично проти будь-якого роду дискримінації і підтримує рівне ставлення до всіх. Однак цей законопроект в його теперішній формі сповнений отруйними таблетками, які загрожують підірвати батьківські права та права на свободу совісті», сказав високопоставлений чиновник адміністрації Трампа.

Організації з захисту релігійної свободи попереджають, що законопроект не такий невинний, як вказує його назва. Його прийняття загрожує правам власникам християнських підприємств, неприбуткових організацій, церков та агентств з усиновлення, примушуючи їх висловлювати повідомлення або рекламувати події, що порушують їхні глибоко релігійні переконання. Він забороняє церквам та релігійним неприбутковим організаціям вимагати від своїх співробітників додержуватися релігійних переконань щодо шлюбу, сексуальної моралі та розрізнення статей.

Закон про рівність може призвести до закриття релігійних агентств для прийомних сімей чи усиновлення, якщо вони діють відповідно до своїх переконань, що найкращим місцем для дитини є будинок із матір'ю та батьком, які перебувають у шлюбі.

Організації з захисту релігійної свободи та консервативні групи попереджають, що прийняття закону, яким так опікується кандидат від демократичної партії Джо Байден, може мати руйнівні наслідки для прав жінок та релігійних свобод в цілому.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: christianheadlines.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Останні новини
Останні новини