У двох областях шукають менторів для випускників інтернатів
Молоде життя
02.05.2021
У Херсонській та Запорізькій областях шукають волонтерів для участі в програмі «Успішний старт». Вона спрямована на підтримку випускників інтернатів та дітей з родин, які опинились у складних життєвих обставинах.

Програма показала цього року гарні результати. Одним зі складових успіху був супровід кожної дитини так званим волонтерУСом – людиною, яка стає ментором дитини, або групи дітей. Про це передає Світогляд.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На наступний навчальний рік команда планує розширення кордонів програми та вже отримує багато заявок від центрів соціальних служб та шкіл-інтернатів на участь дітей.

«Маємо дітей кандидатів з Херсонської області, які планують навчатися у Каховці, Херсоні та Мелітополі (Запорізька обл.). Тож шукаємо волонтерУСів саме в цих регіонах», – йдеться у повідомленні.

В обов’язки волонтерУСа входить:

  • спілкування з навчальним закладом,
  • збір інформації та документації,
  • обговорення плану дій з координатором detdom.info,
  • взаємодія з майстром/класним керівником,
  • контроль цільового використання стипендії,
  • моральна підтримка дитини.

Якщо маєш бажання приєднатися до команди, заповнюй анкету з відміткою «індивідуально працювати з випускником інтернату», або телефонуй координатору проєкту «Підтримай випускника інтернату» Альоні Шередеко (050) 416-06-13.

Також майбутніх учасників можна підтримати фінансово.

Реквізити для перерахування коштів: UA 16 322313 0000026005000037398 у філії АТ «Укрексімбанк» у м. Києві ЄДРПОУ 40808785 ГО «Команда детдом.інфо». Призначення платежу «Благодійна пожертва. Випускники».

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Молоде життяДобрі справи
Останні новини
Останні новини