Шведи випустили політкоректну "Біблію" для дітей
Загрози та виклики
11.12.2020
У новій версії книги представлено расове розмаїття та передбачається, що Бог не має статі...

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останнім часом слова толерантність та політкоректність дедалі більше декларуються як чи не головна підвалина суспільного життя. Однак на прикладі ряду західних країн ми бачимо, що гонитва за такою "коректність" починає нагадувати театр абсурду. Зокрема, в погоні за тим аби всі були задоволені, а це насправді неможливо, представники різних ліберальних напрямків, вербують в свої ряди навіть представників церков, та починають продукувати відверто дивні, а іноді і на грані блюзнірства речі.

Одним з прикладів такої діяльності є спроби посягнути на святі для християн речі. Зокрема, Біблію, яку хочуть перекрутити та спробувати цей сурогат зробити рупором у просуванні антибожих ідей.

Так нещодавно ультра ліберальна церква лютеран Швеції видала нову "толерантну" і "політкоректну" Біблію для дітей. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Remix News. У новій версії книги представлено расове розмаїття та передбачається, що Бог не має статі.

У книзі єпископа і богослова Сорена Далеві, зокрема, представлено расове розмаїття і крайні ліві погляди на гендерні аспекти. Так, автор припускає, що Бог "асексуал", Адам не був створений першим за Єву, а батько Ісуса - темношкірий.

Один з ілюстраторів дитячої Біблії, коментуючи гріхопадіння Єви, зазначив, що "ми не робимо з Єви грішницю, це те, що вони роблять разом. У цій Біблії ми трактуємо цю історію по-іншому".

Джерело: Кореспондент

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини