На екрани виходить новий сучасний голівудський мюзикл про Різдво Христове за участю відомих акторів
Європа та світ
30.09.2023
Талановиті режисери та християнські митці доклали багато зусиль, аби зняти перший в історії голівудський театрального мюзикл про Різдво Христове - «Подорож до Вифлеєму».

Про це пише christianpost.com

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграмта Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

10 листопада студія Sony AFFIRM films представить нову інтерпретацію історії про народження Ісуса з поп-піснями та сучасним оформленням. Фільм знятий в Іспанії за участі низки зіркових акторів: актор Антоніо Бандерас грає царя Ірода; співак Джоел Смолбоун грає сина царя Ірода; репер Лекре зображує ангела Гавриїла; Майло Манхейм грає Йосипа, а актриса "Зовнішніх берегів" Фіона Паломо зіграє Марію.

«Це історія, яка перетворила яка змінила історію та започаткувала нову еру життя людства. Усе змінилося з народженням Ісуса», — каже Смолбоун у новому кліпі під назвою «Серце «Подорожі до Вифлеєму».»

«Історія про Різдво — це свого роду мюзикл, — каже він. «Ці ангели з’являються і співають пастухам».

Лекре додає: «Ця історія була важливою протягом тисячоліть. Треба розповідати і переказувати. Яка чудова можливість стати першою музичною композицією такого рівня цієї важливої ​​історії».

У недавньому інтерв’ю The Christian Post Лекре сказав, що він відійшов від свого типового музичного стилю і «довелося використати інший стиль» для фільму. «Мені довелося брати уроки акторської майстерності. Мені треба було співати в іншому діапазоні. Це був феноменальний досвід. Мені дуже сподобалося грати».

Згідно з анеотацією проекту, мюзикл «вплітає класичні різдвяні мелодії в нові поп-пісні в музичному переказі історії життя Марії та Йосипа та народження Ісуса».

Бандерас, який грає злого царя Ірода, розповів, що йому дуже сподобалася ця роль.

«Персонаж, якого я граю, веселий, страшний, він жорстокий і жорсткий», — каже Бандерас у кліпі . Він описує свого персонажа як «людину, яка відчуває запах змін в повітрі».

«Щось станеться, що вплине на світ, у якому, на його думку, повинні жити всі. Щось відбувається. Хтось прийде, хто це змінить», — додав він.

Режисером фільму є Адам Андерс («Glee», «High School Musical», «The Passion»), який разом із Пітером Барсокіні написав сценарій. Музику створили Ніккі Андерс («Glee», «High School Musical») і Пер Астром.

Продюсер Алан Пауелл ( “A Week Away” ) сказав, що з самого початку творці хотіли розповісти історію про те, що “у Бога є більші плани щодо нас, ніж навіть у нас самих. Я сподіваюся, що в кінці веселощів і музики вони нагадають про цю правду».

Лекре додав, що мюзикл залишається вірним біблійній розповіді про перше Різдво.

«Люди познайомляться з подорожжю Марії, цієї молодої дівчини, на плечах якої лежить весь тягар світу, це просто унікальна історія, яка справді залишається вірною історії Бога, але водночас додає стільки яскравості», – сказав володар премії «Греммі».

Річ Пелузо з Affirm Films повторив ці почуття.

«Ми розповідаємо важливу історію про зміну цінностей, але нам дуже радісно це робити з цією музикою та танцем, які пронизують нас під час перегляду історії та відкривають серця та розум, щоб осягнути її повністю», – підсумував Пелузо.

«Подорож до Вифлеєму » очікується в кінотеатрах світу з 10 листопада.

Європа та світКультура і творчість
Останні новини
Останні новини