Верховний суд Великобританії заборонив давати дітям «транс-медикаменти», що змінюють стать дитини
Загрози та виклики
03.12.2020
Діти будуть захищені від прийому медикаментів, що блокують їх статеве дозрівання, після прийняття рішення Верховного суду

23-річна Кейра Белл подала до суду проти Служби розвитку гендерної ідентичності NHS після того, як їй в підлітковому віці призначили блокатори гормонів та міжстатеві гормони.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Адвокати, які працювали в інтересах Белл, стверджували, що молоді люди мають занадто мало життєвого досвіду, щоб зрозуміти потенційно руйнівні та життєві наслідки прийому експериментальних препаратів, що замінюють статеві зв’язки.

Судді Верховного суду вирішили, що діти повинні розуміти «безпосередні та довгострокові наслідки лікування, обмежені докази його ефективності або мети, той факт, що вживання перехресних статевих гормонів змінить життя дитини назавжди».

Читайте також: ООН виключила канабіс зі списку найнебезпечніших наркотиків

«У дитини до 16 років виникнуть величезні труднощі у розумінні та аналізі цієї інформації та прийнятті рішення про згоду на використання ліків, що блокують статеве дозрівання. Навряд чи дитина віком до 13 років може бути компетентною давати згоду на введення блокаторів статевого дозрівання», — йдеться в постанові.

В даний час в Великобританії, навіть щоб зробити пірсинг, особам до 18 років потрібна згода батьків. Також заборонено будь-кому до 18 років грати в азартні ігри, купувати сигарети, алкоголь або феєрверки. Але при цьому було дозволено приймати гормони, що призводять до бездітності та блокують статеве дозрівання.

Джерело: christian.org.uk

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини