Теннессі і Міссісіпі заборонили спортсменам-трансгендерам брати участь у змаганнях серед дівчат
Європа та світ
07.03.2021
З початку березня вже два штати, які очолюють республіканці, прийняли законопроекти, які забороняють спортсменам-трансгендерам брати участь у жіночих видах спорту.

У понеділок Сенат штату Теннессі більшістю голосів прийняв відповідне рішення, проте ще має відбутися голосування в палаті представників.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У цьому законопроекті зазначається, що для участі у будь-яких шкільних спортивних змаганнях враховується стать, яку дитина має від народження та яка вказана в оригінальному свідоцтві про народження. Якщо дитина не має свідоцтва про народження то повинні бути представленні інші документи, що вказують на стать при народженні.

В той час в штаті Міссісіпі палата представників в середу прийняла закон, який забороняє трансгендерам змагатися з жінками у різних видах спорту. За результатами голосування 81 проголусавало – за, 28 – проти.

Губернатор штату Міссісіпі Тейт Рівз, батько трьох доньок, був розчарований  наказом президента Джо Байдена, який дозволяє спортсменам-трансгендерам приймати участь у жіночих видах спорту.

Очікується, що Рівз підпише законопроект, як тільки він дійде до його столу.

За даними Fox News, в даний час Міссісіпі є одним із понад 20 штатів, де законодавці запропонували заборонити спортсменам-трансгендерам грати у спортивних командах, які не відповідають їх біологічній статі при народженні.

За матеріалами: christianheadlines.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ