У Брюсселі відбулася моторошна виставка-продаж дітей. Товар — діти, а покупці — геї
Загрози та виклики
15.11.2020
Питання щодо ЛГБТ та їх зазіхання на дітей стає дедалі гострішим: на прикладі Європи бачимо, що від закликів про рівність прав секменшини швидко переходять до агресивної тактики по зміні законів, аби отримати для себе дітей

На вихідних у Брюсселі відбулася моторошна міжнародна дитяча виставка. Ні, це не про виставку машин чи товарів для дітей, а про торгівлю справжніми, живими дітьми у формі сурогатного материнства. Товари, що продаються, — це діти, а покупці — багаті геї, які можуть дозволити собі витратити від 90000 до 150000 доларів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Моторошна ярмарка

Ярмарок, який проводиться ЛГБТ-організацією під назвою Men Having Babies («Чоловіки, які мають / бажають мати дітей») відбулася в Брюсселі вже в черговий раз. Наступна виставка планується в листопаді в Нью-Йорку, потім в січні в Сан-Франциско. Також цей захід проходить у Тель-Авіві, Чикаго і Торонто. Через карантинні обмеження цього року захід проводився в гібридному форматі: частина програми проводилася по інтернету, а інша частина — в орендованому залі.

У виставок дуже вузька спеціалізація, проте вони вражають своїм розмахом. У них беруть участь одностатеві пари, які бажають орендувати матку і купити собі дитину. Розкішні готелі, дорого одягнені чоловіки, глянцеві каталоги з фотографіями сурогатних матерів на вибір або жінок, які готові народити своїх чи продати вже народжених дітей і підписати відмовну на користь покупця.

Приємна фонова музика, шампанське, кава-брейк, доповіді кращих світових юристів, психологів, фінансистів і консультантів в області сурогатного материнства. Кругом зворушливі фотографії щасливих малюків у обіймах двох радісних чоловіків.

Гомосексуальні пари переглядають усі пропозиції. Ціни варіюються в залежності «від якості». У дітей в цій «індустрії» є якість, як у будь-якого товару. Потенційним покупцям надається повний пакет послуг: психологічна підтримка, юридична допомога, доставка яйцеклітин і сперматозоїдів при необхідності. Зустрічі з сурмами, перельоти та проживання в тій країні, де плануються пологи та інше, в залежності від конкретної ситуації. Загалом, повний супровід.

До жінок тут ставляться як до інкубатора, бо це їх єдина робота. Ніхто не запитує про їхні думки, почуття, мрії чи плани. Це просто самки, цінність яких була знижена до матки.

Все вказує на нову битву в культурній війні, на цей раз — щодо легалізації сурогатного материнства.

Ярмарок проходить у Брюсселі, незважаючи на те, що в країні заборонено комерційне сурогатне материнство. Насправді, якщо такі угоди укладаються, а матки використовуються як інкубатори, то очевидно, що цей закон вже не має ніякої відповідності.

У цьому контексті, мабуть, не дивно, що в Брюсселі віце-прем'єр-міністром був призначений перший у європейській історії трансґендер. Де Саттер, ЛГБТ-активіст, вимагає легалізації сурогатного материнства по всій Європі.

Безсумнівно, ми маємо справу з формою поневолення жінок та торгівлею людьми. Сурогатне материнство топче людську гідність у всіх аспектах. Цілком імовірно, що майже всі залучені в цей бізнес жінки не погодились би народжувати дитину для сімейних пар, якби не опинилися у складних життєвих умовах, викликаних бідністю.

Читайте також: Чернівецька облрада перемогла у суді: місцеві депутати мають право захищати сім’ю і протидіяти ЛГБТ-пропаганді

Той факт, що багаті чоловіки використовують бідних жінок, приховується зворушливими історіями про щасливих дітей у гей-сім'ях та піднесеними гаслами про права людини.

Ще кілька років цього тотального промивання думок, і громадські погляди на сурогатство для сексменшин зміниться. Ми вже бачили, що те, що 20 років тому трактувалось як відхилення, сьогодні розглядається як культурна, соціальна та правова норма.

Страшна перспектива для України

Нині ми бачимо, як в Україні активно просувають під яскравими лозунгами так звану толерантність та рівність прав. Активні борці, підживленні грантовими коштами, палко виступають за рівність прав, за те, що не можна дискримінувати, тобто критикувати чи ображати сексменшини.

Рядові громадяни, наслухавшись таких яскравих закликів та різних сльозливих історій, починають кивати головами, що так треба розширити права ЛГБТ, хай будуть більше захищені, ніж прості громадяни, адже над ними нібито так знущаються. У школах починають вводити відповідні навчальні програми, аби діти теж були толерантними.

Політиків закликають прийняти Стамбульську конвенцію, аби захищати жінок від насильства, ну і на додачу ввести в законодавство деякі аспекти щодо ЛГБТ та заміни статі на гендер (але на цьому не акцентують, головне ж — це боротьба з насильством, а те, що іде на додачу, — не важливо, ціль же блага!).

Це все так гарно звучить, і грантові організації активно критикують та таврують як проросійських агентів противників посилення законодавства щодо дискримінації, легалізації одностатевих шлюбів чи партнерств, введення гендерної ідеології в освіту, корекції підручників для дітей з урахуванням нових сексуальних реалій, введення терміну "мова ворожнечі", жорстокого покарання тих, хто проти ЛГБТ. І головне нам скрізь твердо кажуть, що «ваші вигадки про вимогу, що ЛГБТ хоче усиновлювати ваших дітей, — це вигадки».

Однак на нинішньому прикладі того, шо відбулося в Брюсселі, ми бачимо, що дана тенденція — це не просто правова норма, а стає ганебним бізнесом по торгівлі дітьми. На жаль! В Україні комерційне сурогатне материнство дозволене, і на прикладі декількох скандалів із сурогатними клініками ми бачимо, що вони теж стають дедалі більше задіяні в "експорті дітей".

Враховуючи зазначене, нині дуже важливо, аби ми відстоювали наші національні сімейні цінності та декларували нашим політикам та урядовцям, що не допустимо, аби наші цінності зруйнували або ними знехтували.

Закликаємо поширювати цю інформацію, аби якнайбільше людей узнали правду про те, що чекає на нас, якщо не будемо боротися за сім'ю.

За матеріалами menhavingbabies.org, rmx.news, news24ua.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини