Рада готує "турборежим" для реєстрації вакцини проти COVID
Covid-19
26.01.2021
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков сподівається, що парламент ухвалить закон про прискорену реєстрацію вакцини проти COVID-19 під час свого засідання 28 січня

Разумков повідомив про це ув ефірі телеканалу ICTV.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Ми скорочуємо з вами строки (внесення альтернативних законопроєктів — ред.) у вівторок. І в четвер, я сподіваюся, він буде проголосований як за основу, так і в цілому. Сподіваюся, там не буде якихось додаткових пересторог до цього. Якщо ні, то через тиждень ми це зробимо", — цитує слова Дмитра Разумкова pravda.com.ua з посиланням на "Радіо Свобода".

Читайте також: З квітня держава буде оплачувати "хімію" та іншу терапію після лікування раку

 25 січня президент Володимир Зеленський заявив, що вакцинація від COVID-19 почнеться в лютому, коли Україна отримає перший мільйон доз вакцин.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна "незабаром" отримає першу партію вакцини проти COVID-19 від глобального фонду COVAX в обсязі від 200 тисяч доз.

Джерело: pravda.com.ua

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Covid-19
Останні новини
Останні новини