ШОК! Туреччина хоче розглянути вихід із Стамбульської конвенції, бо її ратифікація - це помилка!
09.07.2020
Серед ряду країн підписантів Стамбульської конвенції (що позбавляє статі та пропагує гендерну розпусту) починається прозріння та наростають настроїї щодо денонсації даної конвенції, як такої, що руйнує сімейне законодавство та є малофективною в боротьбі з домашнім насильством. Слідом за Польщою, яка заявила про розгляд денонсації конвенції надійшла аналогічна інформація з Туреччини, яка є колискою даного документу. Це дуже важливий сигнал, адже Турчеччина 8 років прожила з даним документом і побачила його небезпеку.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Рішення про підписання Стамбульської конвенції було помилковим, заявив  заступник голови правлячої  партії Туреччини «Партії справедливості та розвитку» Нуман Куртулмуш.

«Я заявляю, як людина, яка прочитала Стамбульську конвенцію неодноразово, я також читав та працював над її англомовним форматом. Підписання Стамбульської конвенції було дуже неправильним», - сказав він у телевізійному інтерв'ю.  Він зазначив, що уряд може розглянути можливість денонсації конвенції.

«Якщо від нас цього очікує народ, ми не можемо ігнорувати це. Якщо ми згідно законній процедурі, підписали цей документ, то можна було б згідно цієї процедури й відмовитися від нього», - заявив Куртулмуш.

Конвенція розроблена в 2011 році та ратифікована в парламенті Туреччини у 2012 році. Під виглядом запобігання дискримінації, цей документ прошитий антисімейною, ґендерною ідеологією, яка під виглядом боротьби проти насилля передбачає позбавлення людей статі та заміну її на сотні гендерів, що фактиично руйнує  інститут сім’ї. Більше про те, що ж насправді передбачає Стамбульська конвенція читайте тут.

«У цій конвенції є два питання, які ми не схвалюємо. Перше - гендерне питання, а друге - питання сексуальної орієнтації. Є й інші суперечливі питання, але ці два поняття є дуже сумнівними та грають на руку ЛГБТ», - повідомив Куртулмуш.

"Стамбульська конвенція - це помилка, я кажу це дуже чітко", - сказав Куртулмуш, додавши, що цю думку поділяють багато політиків.

"Теза про те, що за відсутності Стамбульської конвенції домашнє насильство буде посилюватись також є помилковою. Рівність можливостей для жінок і чоловіків на даний момент є одним з основних питань нашої юридичної системи ", - сказав він.

Джерело: hurriyetdailynews.com

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини