У Франції медики, освітяни та інші спеціалісти колективно виступили проти зміни статі у підлітків
Європа та світ
18.10.2021
Близько 50 спеціалістів у різних сферах висловили своє невдоволення законами, що заохочують зміну статі у дітей та підлітків. Експерти розповіли про те, що на сьогодні у Франції достатньо подати заяву про бажання змінити свою стать, що «нібито» має допомогти дитині позбутися дискомфорту та скутості, але ніхто не задумується, що це буде їй коштувати довічного приймання блокаторів або навіть неодноразового хірургічного втручання. Замовчується також той факт, як це в майбутньому позначиться на психічному та фізичному стані дитини.

У Шотландії, сусідів Франції, дітям ще у початковій школі дозволяють змінювати імена та визначати, який займенник використовувати звертаючись до них, без відома та згоди батьків. Про це йдеться на сайті lexpress.fr

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

В колективному зверненні спеціалістів пояснюється: «Те, що сталося з нашими сусідами дуже швидко може розпочатися і у нас, адже за останні декілька років число запитів на зміну статті значно збільшилося, особливо серед дівчат-підлітків. Майже 10 років тому у комуні Іллі, на півночі Франції, було приблизно 20 заявок на рік, а у 2020 – це 20 заявок на місяць. Ми не можемо більше мовчати».

Серед противників гендерного безглуздя Франції лікарі, психіатри, психоаналітики, юристи, судді, освітяни, філософи, соціологи та ін.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світ
Останні новини
Останні новини