“Ми – єдині. Ми – за мир”. У Франківську відбулося свято для дітей та дорослих
Суспільство
23.09.2020
Понад 10 локацій з майстер-класами та тренінгами провели для франкіців 20 вересня. На території Палацу Потоцьких відбулося свято під назвою “Ми — єдині. Ми — за мир”, яке організував БФ “Карітас Івано-Франківськ”

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Працівниця Карітасу Наталія Кец розповідає, що свято для франківців організували з нагоди Міжнародного дня миру.

“Це такий маленький майстер-клас, якісь елементи, які можна застосовувати практично у своєму житті: в сім’ї, родині. Елементи, як виходити з конфлікту, як будувати мирні стосунки в сім’ї, в своєму колективі. Тим більше, що зараз багато конфліктогенів: вибори, військові дії, COVID. Люди психічно нестабільні, завжди відбувається якесь таке загострення”, розповідає медіатор Володимир Шегда.

Читайте також: Україна - на третьому місці у світі по виготовленню дитячої порнографії, - дитячий омбудсмен Кулеба

Більшість локацій на святі були організовані для дітей. Малеча власноруч розписувала пряники миру, брала участь у різних майстер-класах, інтерактивних та спортивних акціях.

Джерело: caritas.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство
Останні новини
Останні новини