У Києві затримано "мінера" мосту Метро
01.06.2020
Патрульна поліція перекрила рух транспорту на мосту Метро у зв’язку з повідомленням про замінування

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє pravda.com.ua з посиланням на коментар речника Патрульної поліції Києва Романа Мартинюка, КП "Київський метрополітен" тощо.

Зокрема, Патрульна поліція повідомила: "Близько 14-ї години на службу 102 надійшла інформація про замінування мосту Метро. Патрульні перекрили рух через міст в обох напрямках, викликали на місце слідчо-оперативну групу, вибухотехніків та інші служби".  

З цього приводу Роман Мартинюк сказав: "Рух наразі перекрито. На місці працює слідчо-оперативна група поліції".

Водночас у метрополітен повідомили, що зараз "з технічних причин" потяги курсують від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна" та від станції "Лісова" до станції "Дарниця". 

На перемовини до зловмисника відправилися правоохоронці. Про його вимоги нічого не повідомлялося. 

Як згодом сповістили на pravda.com.ua з посиланням на пресслужбу патрульної поліції, "Київ.Оперативний", о "15:20 чоловіка, який повідомив, що має вибухівку та погрожує підірвати міст Метро, затримали".

 

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: pravda.com.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини