У США бейсболіст заявив, що стане на коліна перед Богом, а не перед BLM
Християнський світ
03.08.2020
Сем Кунрод заявив, що вважає себе християнином, і не може стати на коліна перед чим-небудь або ким-небудь, крім Бога, Ісуса Христа.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Гравець американської бейсбольної команди «San Francisco Giants» Сем Кунрод відмовився ставати на коліна на підтримку руху «Black Lives Matter» (*Життя темношкірих важливі), заявивши, що робить це тільки перед Богом, повідомляє видання Сhristianheadlines.com.

Сем Кунрод виявився єдиним гравцем команди, яка не встав на свої коліна в знак солідарності з BLM під час ігор чемпіонату США.

Читайте також: Мітингувальники спалюють Біблії біля федеральної будівлі суду в Портленді

«Я християнин... і я просто не можу зрозуміти пару речей, які я читав про Black Lives Matter. Наприклад те, що вони схиляються до марксизму, і те, що вони говорять деякі негативні речі про традиційну сім'ю. Я просто не можу з цим погодитися», - заявив Кунрод.

Разом з тим, він підкреслив, що його вчинок не містить нічого недоброзичливого: «Я не думаю, що я краще за всіх. Я просто християнин. Я не можу стати на коліна перед чим-небудь або ким-небудь, крім Бога, Ісуса Христа. Я вирішив не стояти на колінах. Я відчуваю, якби я встав на коліна, я був би лицеміром, а я не хочу бути лицеміром », - сказав Кунрод.

Джерело: spzh.news

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ
Останні новини
Останні новини