У Верховній Раді пройшов ранковий молитовний сніданок
Національні молитовні сніданки
20.05.2021
20 травня народні депутати України та іноземні гості зібрались для ранкового читання Біблії та спільної молитви.

Духовні роздуми, свідчення та цитати з нагірної проповіді Ісуса Христа були головною темою та центром молитовного сніданку в стінах Комітету з питань екологічної політики та природокористування 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На заході, що проходив за підтримки Голови Комітету з питань екологічної політики та природокористування Бондаренка Олега Володимировича, взяли участь чинні народні депутати, депутати минулих скликань та поважні гості з США.

Співорганізатор Молитовних Снаданків США, конгресмен США шести скликань Джим Слеттері закликав українських законодавців утворювати більше молитовних груп у Верховній Раді за прикладом американських колег, які щонеділі збираються для підтримки і молитви та не соромляться цього.

«Сьогодні демократія під загрозою. Ліві і праві в стані ворожнечі один до одного, бо вони думають що їх права походять від влади. Але люди, які віданні принципам демократії, розуміють, що вони наділені правами від Бога, а не від держави», - наголосив Джим Слеттері та процитував уривок Декларації незалежності США, створеної 1776 року. "Ми виходимо із тієї самоочевидної істини, що всіх людей створено рівними, вони наділені їхнім Творцем певними невідчужуваними правами, зокрема такими, як життя, свобода та прагнення щастя."

Крім духовного наповнення, учасники зустрічі також обговорити налагодження співпраці України з Америкою. Народний депутат, заступник голови Комітету з питань охорони здоров'я Окасана Дмитрієва подякувала американській делегації за допомогу в укладенні контракту на поставку 20 млн доз вакцини для України.

Наприкинці координатор Руху Молитовних сніданків України Павло Унгурян нагадав учасникам про перший молитовний сніданок, який провів Ісус для своїх учнів. Він наголосив, що там було місце для різних послідовників Месії та закликав будувати країну на принципах віри і любові, які ми знаходимо у вченні Ісуса.

Нагадаємо, що нещодавно у Києві відбувся Форум “Українсько-Американське партнерство”. Захід був присвячений подальшому поглибленню українсько-американських відносин, налагодженню партнерських економічних зв'язків та висвітленню потенціалу для американських інвестицій в Україну. Докладніше про це читайте тут

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Національні молитовні сніданки