В Індії судять шістнадцять пасторів за фальсифікованими справами
Європа та світ
25.11.2021
16 християнських пасторів в Індії були звинувачені в порушенні миру. Неправдиве звинувачення було висунуто проти пасторів після того, як вони звернулися до місцевої влади, щоб захистити пастора, на якого напав натовп радикальних індуїстських націоналістів.

Раніше на пастора Чандраканта та його громаду напав натовп із 40 радикальних індуїстських націоналістів, коли вони зібралися на богослужіння в індійському штаті Карнатака. Натовп увірвався в зал для богослужінь, але члени церкви утворили людський бар’єр між пастором Чандракантом і радикалами. Про це йдеться на сайті persecution.org

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Це був паркан з людей, інакше вони б мене вбили. Радикали хочуть стерти християнство з цієї території» - говорить пастор.

Через годину на місце прибули поліцейські, які взяли ситуацію під контроль. Проте поліція порушила справу проти пастора Чандраканта за порушення спокою. У день судового слухання 16 пасторів прийшли до місцевої прокуратури для мирних переговорів від імені християнської громади та пастора Чандраканта. Однак, коли вони прибули до місцевої адміністрації, цих 16 пасторів також звинуватили в порушенні спокою.

Закликаємо молитися за християнські церкви в Індії, що переживають нелегкі часи гонінь.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини