В Колумбії колишній партизан доставляє Біблії в найнебезпечніші місця
Надихаючі історії
30.07.2021
Чоловік на ім’я Роло вже багато років займається поширенням Біблій в «червоних зонах» Колумбії.

Про це пише «Голос мучеників».

Хоча він не єдиний, хто виконує цю важливу роботу, але у нього є унікальний доступ до деяких з найбільш небезпечних місць, тому що він колись був членом партизанського загону.

«Дайте мені Біблії й бензин, щоб їх доставити, і я завезу їх куди завгодно», – любить говорити Роло.

Така робота вимагає від нього бути скрупульозним логістом, вірним пастором і творчим механіком, адже іноді його мотоцикл ламається в глушині, де немає автосервісу.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Червоні зони» Колумбії – це території, контроль над якими утримують збройні партизани. Там переважно панує насильство і жорстокість, а більшість сільських жителів займаються вирощуванням або переробкою коки для виготовлення кокаїну. Саме в «червоних зонах» несе служіння Роло, який сам раніше був партизаном.

Життя серед різних збройних угруповань протягом десятиліть зростила в серцях людей крайню підозрілість і недовіру стосовно сторонніх, але приязність Роло спонукає до спілкування, і багато хто погоджується прийняти від нього в подарунок Біблію.

Моліться про безпеку Роло, за те, щоб серця колумбійців були відкриті до Євангелія, а також за те, щоб Роло мав досить мудрості, наполегливості й винахідливості, щоб доносити Добру Новину місцевому населенню.

Джерело: Svitogliad

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут. 

Надихаючі історії