Багатокультурна Одещина знову продемонструвала унікальну єдність на ІІІ Регіональному Молитовному Сніданку
Національні молитовні сніданки
07.11.2021
6 листопада у стінах Будинку прийомів Одеської обласної ради пройшов уже ІІІ Молитовний Сніданок, який на думку організаторів мав феноменальний успіх.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Влада та опозиція, бізнес та громадянське суспільство, протестантські меншини та представники широкого православ'я зібралися разом, щоб молитися за процвітання України та Одеської області.

Сніданок відкрили народні депутати України VI та VIII скликань Павло Унгурян та Оксана Білозір, які розповіли як у 2008 році ідея молитовного сніданку у стінах Парламенту для деяких напочатку здавалася дивною, але через 13 років, Молитовний Сніданок не лише набув національних масштабів, а й поширився всіма регіонами України. 

ІІІ Молитовний Сніданок Одещини був ініційований міжфракційною депутатською групою "За, духовність, моральність та здоров'я Одеської області" за підтримки Духовної Ради Християн Одеської області. Веніамін Унгурян - депутат обласної ради та один з організаторів Молитовного Сніданку сказав: «Сьогодні суспільство розділене у багатьох питаннях, але як ніколи раніше ми маємо бути єдиними у питаннях віри, виховання дітей та розбудові нашої маленької батьківщини на базисі Божих заповідей».

До присутніх з вітальним словом звернулося керівництво області та мер Одеси Геннадій Труханов, який підкреслив, що Одеса завжди була різноманітним та мультикультурним містом, але завжди залишалася вірною глибоким духовним цінностям.

Зворушлива авторська пісня Юлії Сенюк з Івано-Франківська, яка втратила свого батька на Сході України, викликала сльози ледь не у кожного присутнього у залі. За піснею пролунало декілька блоків молитв за армію, медиків, владу та сім'ї України, які виголошували правоохоронці, медики, аграрії, бізнесмени, тощо.  

Завітали на захід і міжнародні гості, присутність яких на Молитвному Сніданку Одещини вже стала традицієєю. Валерій Гілецький – президент Європейського Християнського Політичного Руху (ECPM) та віце-президент Парламентської Асамблеї Ради Європи 2017-2018 рр у своєму виступі підкреслив, що зло процвітає там, де не вистачає добра. Ці слова знаходять відгук у Посланні від Якова 4:17 "Отож, хто розуміє робити добро та не робить, тому гріх".

У заключній промові Пол Хьюз – виконавчий директор британського офісу гуманітарної та місіонерської організації ACTION INTERNATIONAL закликав Україну вирощувати молоде покоління та докласти всіх зусиль для виховання нації, яка шануватиме Бога.

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Національні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини