Верховний суд США повністю відкрив Каліфорнію для служінь
Християнський світ
02.03.2021
Округ Санта-Клара в Сан-Франциско був єдиним місцем у країні, де церковні служіння у приміщеннях були повністю заборонені через карантин

Завдяки всебічній підтримці правозахисної організації «Тихоокеанський інститут правосуддя» (PJI) наразі п’ять церков виграли справу у Верховному суді.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Представники церков, об'єднавшись, намагалися отримати дозвіл на зібрання, подавши до суду клопотання, але колегія з трьох суддів відхилила його.  Потім адвокати церков подали клопотання на розгляд цієї справи суді Елені Каган, яка  відповідальна за розгляд термінових справ на Західному узбережжі.

Суддя Каган наказала округу надати відповідь з цього питання і потім передала справу на розгляд вищого суду. У результаті судді Верховного суду проголосували 6 проти 3, ставши на бік церков.

Читайте також: Колишній Президент США вперше виступив на публіку після поразки на виборах

«Ми раді, що церкви в цьому окрузі вже цієї неділі будуть відкриті після того, як більшу частину року вони були закриті для відвідування", — сказав президент PJI Бред Дакус.

За матеріалами pacificjustice.org

Фото

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Християнський світЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини