"Вони є злочинними", - Всеукраїнська Рада Церков про "вибори" на Росії
Християнський світ
18.03.2024
Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій оприлюднила Заяву з приводу так званих «електоральних заходів» у РФ

Лідери Церков і релігійних організацій закликають людей у всьому світі звертатися до своїх урядів із закликом беззастережно засудити цей фарс, який на Росії називають виборами, не бути нейтральним до цього режиму, який прагне розтоптати мир в цілому світі і несе загрозу всьому людству.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це йдеться на risu.ua.

Пропонуємо повний текст документу:

15-17 березня 2024 року в Росії відбувся фарс, який навіть причетні до керівництва цією країною особи називали «бюрократичною процедурою» або «електоральними заходами».

Проведення «виборів» за таких умов і у такий спосіб, як вони відбулися, робить їх нікчемними, а особу, яка самопризначила себе переможцем такого типу змагань – абсолютно нелегітимною.

Однак ми зобов’язані наголосити на тому, що ці псевдовибори є не просто нікчемними і нелегітимними. Вони є злочинними. На них кров невинних людей, гріх смертовбивства, облуда брехні, тавро крадія.

На ці «вибори» примусом тягли людей у землях, які вкрадені в України і які цивілізований світ ніколи не визнає російськими. У землях, які неодмінно будуть повернені законному власникові – українському народові.

Злочин, який ніколи не прикриє жоден «електоральний захід», не матиме строку давнини. За своєю ницістю він стане в одну шеренгу з гітлерівськими плебісцитами. Ганебні кадри російської пропаганди про «щасливих жителів» окупованих територій, рідних і близьких яких вбили окупанти, розтрощили їх житло, знищили те, що творило їхній світ – абсолютна копія гітлерівської кінохроніки про «вдячних селян», яких уганяли на рабську працю понад 80 років тому.

Ми закликаємо світ пам’ятати, кого саме призначено переможцем цих «виборів» задовго до їхнього початку. Йдеться про обґрунтовано підозрювану у тяжких злочинах особу, на арешт якої виданий ордер Міжнародного Кримінального Суду.

Ми нагадуємо, що серед жертв очолюваного ним режиму – наші і ваші одновірці, християни, мусульмани, юдеї; священнослужителі і прості люди живої віри; ті, хто постраждав виключно за свої релігійні переконання і ті, хто не бажав миритися зі злом.

Ми закликаємо наших братів і сестер у всьому світі звертатися до своїх Урядів із закликом беззастережно засудити і не бути нейтральним до цього режиму, який прагне розтоптати мир в цілому світі і несе загрозу всьому людству.

Джерело: risu.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світВійнаЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини