Громадські організації висловлюють подяку народному депутату Віктору М’ялику, який вийшов на протест проти ЛГБТ-пропаганди (ВІДЕО)
Загрози та виклики
22.09.2021
Народний депутат України Віктор М’ялик 19 вересня долучився до акції на підтримку сімейних цінностей. Він побував на молитовній варті, а потім вийшов до колони ЛГБТ-параду із просімейним плакатом «Бог, Конституція України та природа людини – проти ЛГБТ в Україні»

Такий одиночний пікет депутата мав на меті не лише засвідчити його позицію, але і показати: гомосексуальні стосунки протиприродні, гріховні та не конституційні. Віктора кілька разів стримувала поліція, незважаючи на його депутатський мандат та конституційні права громадянина. Все ж перед самим маршем ЛГБТ йому вдалося пройти трохи вперед і стояти так, щоб уся колона параду бачила інший погляд на стосунки.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

І хоч пікет був одиночним, М’ялик – не один в полі воїн, пише  vsirazom.ua. Бо в його підтримку стала понад дюжина громадських організацій і список поповнюється. Як коментують сміливий вчинок депутата керівники та голови організацій та спілок, читайте нижче.

Адріан Буковинський, керівник відділу сімейного служіння Всеукраїнського Собору, голова Благодійного Фонду «Сім’я»:

«В мене питання до народних обранців – депутатів Верховної Ради: чому тільки один народний депутат виходить і висловлює свою позицію стосовно шабашу, який організували люди з девіантною поведінкою і паралізували на пів дня центр столиці? А як же представники найбільшого міжфракційного об’єднання, яке покликане захищати цінності родини?

Чому не відбувається депутатських запитів, і ми не бачимо кошторис коштів громадян України, зокрема, скільки коштів платників податків було витрачено на охорону цього аморального дійства? Ганьба! А Віктору М’ялику респект за публічну позицію».

Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом!»:

«Депутат Віктор М’ялик є народним не лише за статусом, а й за змістом. Бо він вийшов, щоб захищати дійсно спільні цінності українського народу – батьківство, материнство, дитинство. Він один-єдиний з усього парламенту кинув публічний і демонстративний виклик ганебному пропагандистському дійству під назвою “Марш рівності”. І громада це побачила. Політики, які виступають на захист сімейних цінностей, завжди можуть розраховувати на суспільну підтримку загалом і на нашу підтримку зокрема».

Андрій Яценко, голова ГО «Національний конгрес батьків України»:

«Я особисто та активісти нашої організації “Національний конгрес батьків України” підтримуємо Народного депутата України Віктора М’ялика, який відстоює конституційні права громадян України та захищає наших дітей від фізичного та морального насилля. Ми вдячні Віктору і всім депутатам, державним та громадським діячам, які стоять на захисті сімейних цінностей!»

Ігор Плохой, голова ГО «Християнський Фронт»:

Від імені ГО «Християнський Фронт» хочу подякувати Віктору М’ялику за те, що відгукнувся на запрошення долучитися до просімейної акції. Незважаючи на те, що зараз для народних обранців стало не популярно захищати природні сімейні цінності. Адже в нас нема іноземних послів і закордонних грантів. В нас – народ України, і М’ялик долучився саме до народу. Він зробив те, що і мав би зробити кожен депутат Верховної Ради.

Читайте також: «Де ти, тату? Ти мені потрібен!». Українські школярі спільно написали книгу «Лист до тата»

Особисто мене здивувало те, що М’ялик прийшов не для того, аби сказати промову серед однодумців, щоб його запам’ятали. А він прийшов діяти. І тому вирушив до акції, яка пропагувала, на наш християнський погляд, збочення і гріх. Він пішов через кордони поліції, аби застерегти усіх людей, які будуть або спеціально, або мимохідь бачити пропаганду ГЛБТ-ідеології. Він хотів прямо там, на місці, свідчити і застерігати, що це небезпечно, що це пропаганда гріха, що це проти закону Божого і проти Конституції.

Тому його вчинок, дієвість, сміливість викликають велику повагу. Якби більшість депутатів в Україні були подібні до Віктора, ми мали б абсолютно іншу Україну і владу, яка стоїть плече до плеча зі своїм народом.

Закликаю усіх, хто підтримує сімейні цінності, знайти час і написати кілька слів подяки Віктору М’ялику. Адже ЛГБТ-ідеологи користуються різними методами цькування, обструкції, хейту, який складно витримувати без підтримки».

Людмила Гридковець, голова ГО «Українська асоціація християнської психології»:

«Перш за все, депутат є таким же громадянином України, як і будь-який інший громадянин. І депутат, як громадянин, має право висловлювати свої персональні протести. Відповідно, на індивідуальний пікет не потрібно жодних дозволів. І поліція не мала права перешкоджати індивідуальному пікетувальнику. Тому пан М’ялик виконав свій громадянський обов’язок – він вийшов із поодиноким пікетом, і хоча його поліція намагалася зупинити, намагалася його відвести, він все-таки переконав їх в тому, що він має на це право. І жодна людина не має права перешкоджати йому висловлювати свою позицію як громадянину.

В цій ситуації це був найбільш ймовірний спосіб презентації позиції, відмінної від ЛГБТ. Оскільки всі просімейні організації були огороджені машинами, залізними блоками тощо. Тому саме поодинокі пікети давали свідчення про те, що українці далеко не всі погоджуються з проведенням ЛГБТ-параду».

Джерело: vsirazom.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиСуспільство
Останні новини
Останні новини