Віряни церкви "Християнська надія" протестували під стінами КМДА
Суспільство
16.09.2020
Віряни церкви "Християнська надія" протестували під стінами столичної адміністрації проти позбавлення землі під будівництво майбутнього реабілітаційного містечка для дітей з обмеженими можливостями.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Як стало відомо, на сесії Київради депутати планують розглянути питання про розірвання договіру оренди землі із церквою через начебто зведення скверу, кажуть прихожани, передає 24tv.ua

"На Жмаченка, 20 у місті Києві Церква "Християнська надія" отримала містобудівні умови для реконструкції побудови своєрідного такого християнського Містечка милосердя і доброти, де ми хочемо зібрати біль всіх людей: різні реабілітаційні, просвітницькі, гуманітарні програми для дітей", – повідомив пастор церкви "Християнська надія" Валерій Решетинський.

Як запевняють юристи, для будівництва центру – є усі необхідні дозвільні документи. До того ж, такий соціальний проєкт буде вкрай важливим для міста.

"Мотив розірвання цього договору у тому, що церква там побудувала якісь дерева, що церква погано поводить з землею. Нема там жодної суттєвої умови, для того, щоб ставити питання про розірвання договору. Повірте мені як юристу. Є одна мета, одна підстава, яка ніде не пишеться. Її хочуть забрати під забудову", – заявила юрист, парафіянка церкви "Християнська надія" Тетяна Курбанова.

За словами прихожан, пришвидшити темпи будівництва реабілітаційного містечка, аби допомагати сотням хворим дітям стало можливим завдяки інвестору — компанії "Інтергал-Буд".

"У нашому партнерстві сьогодні ми відчували від них таку серйозну благодійну допомогу з організаційних і технічних питань", – розповів Валерій Решетинський.

Віряни церкви запевняють, що і надалі відстоюватимуть право на землю, адже відкриття реабілітаційного центру є вкрай важливим для дітей з обмеженими можливостями.

Джерело: 24tv.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство
Останні новини
Останні новини