"Смерть нас переслідувала, але з нами був Бог" – команда християн-волонтерів вивозить поранених мешканців Бахмута
Допомога під час війни
16.01.2023
Група молодих братів і сестер з Кіровоградської області об’єдналася та активно займається волонтерською діяльністю на Сході України. Активісти, часто за власний кошт, доставляють та розповсюджують гуманітарну допомогу серед жителів прифронтових і фронтових міст, таких як Бахмут, Авдіївка тощо

Волонтери щодня ризикують своїм життям задля того, щоб розповсюджувати надію Благої Звістки, доставити харчові продукти, одяг, речі першої потреби. Маючи власного буса, група допомагає в транспортуванні поранених.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Однією з цілей команди є допомога та евакуація цивільного населення у більш безпечні регіони України. За неофіційними даними тільки в місті Бахмуті перебувають щонайменше 15 тис. мирного населення, 600 з яких – беззахисні діти, пише chve.org.uа

Активісти (прізвища яких ми зі зрозумілих причин не вказуємо) багаторазово потрапляли під обстріли та віч-на-віч стикалися зі смертю і людськими стражданнями. Ризикуючи своїми життям, вони розповсюджують Євангеліє. При цьому стараються добиратися до найкритичніших районів та вивозять постраждалих. Нерідко стають свідками Божого захисту та надзвичайної Його присутності.

«За останні дні смерть постійно нас переслідувала, у багатьох випадках ми мали померти, але поряд був Бог, і ми це відчували. Буквально відчували кожну молитву за нас, і залишались живі, – розповідає волонтерка Тетяна. – Одного разу автомобіль влетів у воронку, і ми на розбитому колесі та диску пропрацювали ще цілу добу, вивозячи поранених місцевих жителів. А якось  стали свідками смерті людей на відстані буквально 50 метрів, ми могли бути на їхньому місці. Смерть дихала в обличчя, але ми перебували в постійній молитві, маючи надію на Господа. Жодного разу не відчували себе покинутими, Божа рука супроводжувала нас усюди, де б не були».

За словами волонтерки, наразі в Бахмуті перебуває велика кількість мирного населення. Команда волонтерів з Кіровоградщини  просить про посилену молитву, щоб Господь допоміг витягти цих людей з біди.

Джерело: chve.org.uа

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Більше рубрик та новин тут

Допомога під час війниДобрі справиХристиянський світ
Останні новини
Останні новини