Спільнота європейських євангельських богословів зробила заяву про вторгнення військ РФ в Україну
Християнський світ
29.03.2022
Спільнота європейських євангельських богословів висловила крайню відразу до неспровокованої війни, яку Російська Федерація розв'язала проти свого мирного сусіда, незалежної суверенної держави Україна.

Заява була опублікована 27 березня на сайті спільноти.

«Ми разом з усім українським народом, і особливо з нашими християнськими сестрами та братами, виступаємо проти агресії, руйнувань та геноциду, вчинених вторгненням сил Російської Федерації — йдеться у заяві. — Дивлячись на загрозу авторитарної тирані ми молимося за справедливий і стійкий мир, в якому поважають як міжнародні кордони України, так і волю її народу до свободи визначати своє майбутнє».

The Fellowship of European Evangelical Theologians (FEET) - спільнота європейських євангельських богословів - це мережа вчених-богословів, які прагнуть об'єднати найвищі академічні стандарти з прихильністю до авторитету Писання та ортодоксального біблійного богослов'я. Основна діяльність FEET полягає в організації раз на два роки міжнародної конференції з конкретної теологічної теми, що має сучасне значення.

Джерело: feet-europe.org

Християнський світ