«З Богом я можу все». Спортсменка-адвентистка пройшла відбір на Олімпійські ігри в Токіо
Молоде життя
30.07.2021
Наталі Аранда поїхала до Японії, щоб брати участь у змаганнях зі стрибків у довжину

Наталі Аранда — молода адвентистка сьомого дня, яка буде представляти свою рідну країну, Панаму, на Олімпійських іграх у змаганнях зі стрибків у довжину.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Отримання кваліфікації для участі в Олімпійських іграх — велика радість для мене, тому що я багато років працювала над досягненням цієї мети», — сказала спортсменка в інтерв'ю Радіо Nuevo Tiempo Перу, повідомляє adventist.ua.

Коли Наталі отримала звістку про свою кваліфікацію під час тренування, її хвилювання виразилося в стрибку і крику радості. «Це було захоплююче, і я дуже дякувала Богові, тому що завдяки волі, зусиллям і дисципліні (які Він дав мені) мета була досягнута», — каже Наталі.

Однак досягнення цього рівня означало подолання декількох проблем, таких як обмеження, які вона мала під час тренувань, і кілька змагань, які були скасовані в результаті пандемії COVID-19. Незважаючи на все це, її довіра і віра в Бога росли.

Читайте також: Рівненська церква влаштувала сімейний сплав на річці Случ

Наталі Аранда — 26-річна спортсменка, яка почала свою спортивну кар'єру в 12 років. За цей час вона брала участь у важливих спортивних заходах в Центральній Америці, країнах Карибського басейну і Південній Америці, вигравши деякі з них.

Сьогодні вона щаслива брати участь в Олімпійських іграх, які проходять з 23 липня по 8 серпня в Японії, і заявляє, що кожним своїм досягненням вона зобов'язана Богу.

«Я завжди віддавала кожне зі своїх змагань і тренувань в руки Бога; я довіряла Йому. Я довіряю Йому, тому що я знаю, що з Богом я можу все», каже спортсменка.

Росмер Санчес

Джерело: adventist.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Молоде життяНадихаючі історіїХристиянський світЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини