За осуд пастором гейпараду ЛГБТ-активісти обіцяють спалити церкву, а поліція цьому потакає
Загрози та виклики
09.09.2020
ЛГБТ-активісти в інтернеті закликали спалити баптистську церкву Ньюквей: «СПАЛІМО ЦЕРКВУ ДОТЛА!». Все почалося з того, що поліція Великобританії попередила пастора, що, якщо він образить ЛГБТ-спільноту постом або коментарем у соціальних мережах, він може порушити закон, та бути звинуваченим в нетерпимості. При цьому, поліція не вбачає в закликах місцевих активістів спалити церкву, нічого протиправного.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Пастор Джош Уільямсон з баптистської церкви Ньюквей, повідомив правозахисникам, що поліція погрожує йому переслідуванням за висловлення своєї думки щодо ЛГБТ. Все, через його коментар в Фейсбук, де, він, під новиною про скасування щорічного гей-прайду залишив коментар: «Чудова новина». Інший користувач запитав пастора в коментарях: «Чому?». Той відповів: «Тому що я не думаю, що гріх слід святкувати».

Після цих слів на пастора та його церкву піднялася хвиля критики, тиску та погроз. Організатори фестивалю вдалися до брехні та маніпуляції. Вони зробили скріншоти всіх негативних дописів про гейпарад інших користувачів, та опублікували їх від імені пастора, відмітивши при цьому церкву, де він служить.

Потім ЛГБТ-група закликала своїх прихильників звертатися в поліцію зі звинуваченнями пастора в акті ненависті. Активісти приходили та «зривали» недільні служби церкви, погрожуючи депортацією Вільямсона назад до Австралії.

Читайте також: Кінопремія "Оскар" за новими правилами: 30% акторів та знімальної групи мають бути ЛГБТ

Дружина пастора також зазнала погроз та знущань в Інтернеті. Її  зображення було накладене на відео-порнографічний контент та розповсюджене в інтернеті.  ЛГБТ-активісти в інтернеті закликали спалити баптистську церкву Ньюквей: «СПАЛІМО ЦЕРКВУ ДОТЛА!».

Уільямсон повідомив про погрози поліції Девону та Корнуолу, очікуючи, що вони захистять церкву, але, натомість, поліція застерегла пастора, що, якщо віні надалі ображатиме ЛГБТ-спільноту, він попаде за грати.

Ось таку «рівність» хоче встановити ЛГБТ-спільнота у всьому світі.

За матеріалами: 1.cbn.comта christianconcern.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики