Церкви Запоріжжя продовжують служити дітям, сім’ї яких залишились у місті
Допомога під час війни
08.07.2024
Літо – час дитячих таборів відпочинку. П’ятидесятницькі церкви Запорізької області (тієї частини, що не окупована ворогом) продовжують активно служити дітям та підліткам. Тільки у червні тут провели п’ять таборів

10-16 червня у с. Орловське Запорізької області на березі Дніпра церква «Асамблея Божа» з м. Запоріжжя провела тижневий дитячий табір.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Пастор церкви Богдан Гаврилов поділився своїми враженнями: «Це був перший подібний табір для нашої церкви. І те, що здавалося непідйомним і нездійсненним, відбулося! Для нашого Господа нема нічого неможливого! Дякуємо церкві New Breath Church, а також усім небайдужим з м. Лінкольн (Небраска, США), хто допомагав і жертвував фінанси для діток війни в Україні! Нехай Господь рясно віддячить вам!» Про це пише chve.org.ua.

«Віримо, що в цей благословенний для діток і наставників час Господь працював з серцями всіх, і відбувалося щось невидиме, що принесе добрі плоди у майбутньому. А наразі маємо яскраві враження, задоволених діток, новий досвід, сильну команду і нові плани. Слава нашому Господу!» – говорить відповідальна за дитяче служіння в церкві Ольга Гаврилова.

Протягом червня церква «Місто-Сховище» організувала два дитячих та один підлітковий табори в декількох районах міста. Своїми враженнями поділилася учасниця дитячого служіння Катерина Українець: «Ми провели денний табір на Кічкасі. Це було безліч позитивних емоцій для дітей, а для нас радість, що можемо служити. Прийшло багато нових дітей! Батьки були дуже вдячні за цікаві інтерактиви для дітей. Дякуємо Богу за кожного, з ким ми мали спілкування».

За словами Катерини, ще один табір провели у центрі міста. «Познайомились з новими дітьми й батьками, які дуже вдячні за відпочинок для діток. Батьки ділилися відгуками, тим, що такі заходи вкрай необхідні в теперішній час. Дякуємо Богу за те, що можемо служити», – розповідає служителька.

З 27 по 29 червня церква «Надія поколінь» організувала та провела дитячий табір у місті Запоріжжя.

«Ми раді були послужити понад сотні дітей нашого міста та дітям із сімей переселенців. Попри те, що сьогодні у наше місто був приліт, команда дитячого служіння продовжила працювати в умовах укриття, і, Слава Господу, діти та батьки були дуже задоволені. Дякую усім, хто служив», – каже пастор церкви Ігор Семенюк.

Виїзний дитячий табір Impulse Camp «Обрані» для дітей 13-17 років відбувся 17-25 червня в с. Ільці, Верховина. 42 дитини з Запоріжжя та Запорізької області брали участь в духовній програмі.

Організувала табір команда дитячого служіння з церкви «Еммануїл» м. Запоріжжя. За цей тиждень діти дізнались про життя Христа і те, як стати справжнім Його послідовником. Окрім духовної програми, діти з’їздили в Буковель, гуляли в Гуцул Ленді, підіймались на гору та грали в активні ігри.

Особливо учасників програми торкнулись теми про Духа Святого та молитву. Юні серця відгукнулися на заклик покаяння та посвятили свої життя Христу.

Сповнилося слово святого Письма: «Не ви Мене вибрали, але Я вибрав вас, і вас настановив, щоб ішли ви й приносили плід, і щоб плід ваш зостався, щоб дав вам Отець, чого тільки попросите в Імення Моє» (Від Івана 15:16).

Попри воєнний час, служіння церков Запорізького об’єднання УЦХВЄ триває. Окрім таборів для сімей з дітьми, які залишилися у місті, церкви організовують інші форми активного відпочинку, невіддільною частиною якого є вивчення Біблії.

Джерело: chve.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Допомога під час війниХристиянський світДобрі справиМолоде життя
Останні новини
Останні новини