У Новий рік без "дитячих". В Україні затримують соціальні виплати за січень (Доповнено)
Суспільство
14.01.2021
Щомісячні соціальні платежі сплачуються в першій декаді січня

Соціальні допомоги на дітей, малозабезпеченим сім'ям, дітям з інвалідністю, особам з інвалідністю з дитинства тощо  виплачуються щомісяця. Станом на 13 січня поточного року кошти на рахунки не надійшли.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє informator.ua з посиланням на регіональний ресурс nikopol-mrada.dp.gov.ua .

Не виплачені також і житлові субсидії, і пільги в грошовій готівковій формі.

Як правило, гроші на виплату допомоги, субсидії та пільг надходять у першій половині місяця, але на початку нового бюджетного року можливі затримки.

Нагадаємо, що державна соціальна допомога виплачується протягом місяця, за який вона нарахована.

Читайте також: МОЗ пропонуватиме з 25 січня повернутись до адаптивного карантину

Фінансування виплати державної допомоги здійснюється за рахунок бюджетної програми з державного бюджету.

Виплата допомоги не здійснюється в певне число місяця, а здійснюється управлінням соціальної політики тільки після надходження коштів на зазначені цілі.

Раніше повідомлялося, що Зеленський анонсував виплати безробітним і підприємцям на період карантину. Також в уряді обіцяли доплати оформленим співробітникам, які менше працюють в карантин.

Доповнення: Міністерством соціальної політики на початку тижня профінансовано регіональні органи соціального захисту населення відповідно до поданих заявок щодо потреби у коштах для виплати деяких видів допомог, компенсацій, грошового забезпечення, пільг і житлових субсидій за січень 2021 року з подальшим спрямуванням коштів на рахунки одержувачів, відкриті в установі уповноваженого банку або через виплатні об’єкти АТ “Укрпошта”.

Таким чином, найближчим часом кошти за січень надійдуть на рахунки всіх отримувачів.

Джерело: informator.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство
Останні новини
Останні новини