Ведуча Fox News написала книгу «Жінки Біблії говорять», де підкреслила, що для Бога вони — не люди другого сорту
Все для церков
08.04.2021
Ведуча Fox News Шеннон Брім випустила книгу «Жінки Біблії говорять», де підкреслила, що Бог ніколи не дивився на жінок, як на людей другого сорту

Книга зайняла 5-е місце в рейтингу Amazon’s Best.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com.

У своїй книзі вона розповідає про 16 історій різних жінок з Біблії, де зауважує, що їх свідчення досі актуальні для нас і сьогодні.

«Проблеми, які були у них століття назад, як і раніше є і сьогодні: хронічні хвороби, сімейні сварки, безпліддя, вдівство, почуття самотності. Дивлячись на ці історії, ми бачимо, що Бог ніколи не розглядав жінок як осіб другого сорту або гравців другого плану. Їх поважають і приймають.

Біблія сповнена неймовірними історіями про дуже різних жінок. Одні були шановані, інші — вигнанці, але всі вони були важливі для Бога. Всі вони мене підбадьорювали й надихали.

Я знала ці історії все своє життя, але, вивчивши їх більш глибоко, я подивилася на них свіжим поглядом. Я сподіваюся, що читачі побачать, що Бог діяв через кожне з їх життів, як Він діє в наших сьогодні.

Ми вирішили об’єднати жінок з Біблії в пари, щоб знайти в цих історіях загальні уроки й істини. Деяких з них було легко об’єднати, тому що вони знали один одного, наприклад, Рахіль і Лія або Марія і Марфа. Інші, можливо, жили в зовсім різні часи та при різних обставинах, але ми знайшли спільну нитку, як цариця Естер і блудниця. Обидві були спрямовані саме туди, куди Бог хотів, щоб вони змогли дати єврейському народу велику перемогу.

Я також хотіла включити в книгу жінок, які зробили помилки, збилися зі шляху і натворили безлад. Ми всі це робили, і я хотіла підкреслити, як Господь може викупити нас. Я вирішила написати останню главу про Ісуса і ще кількох жінок, щоб показати Його співчуття до них, незалежно від їх обставин або відсутності позиції. Деякі з них були вірні з самого початку, інші повинні були знайти свою силу і мужність у Господі. У будь-якому випадку, їх історії мене надихали.

Читайте також: Випускники університету виплатили великий борг бабусі яка готувала їм їжу в їдальні

Що мені подобається, так це те, що Христос порушив багато повсякденних норми Своїми відносинами з жінками.

Девора — прекрасний приклад лідерства в Старому Заповіті, шанована за її знання і мудрість судді, вона також безстрашно слідувала Божому керівництву. Вона руйнує уявлення про те, що жінки не були лідерами в Писанні. Також деякі з історій показують нам ніжне серце жінки, як, наприклад, сльозливі молитви Анни про її безпліддя. Інші, такі як Марфа і Марія, дають уявлення про те, як нам слід ставитися до служіння і до наших особистих стосунків з Христом.

Мені подобається лідерство і сміливість Девори, але найбільше я ототожнюю себе з жінкою, у якої 12 років була кровотеча. Кілька років я жила з хронічними хворобами і болями, тому завжди відчувала якийсь зв’язок з нею. Вона ходила від лікаря до лікаря, витратила все, що у неї було. У неї була така велика віра, що вона думала, що якби вона могла просто підійти до Ісуса і доторкнутися до краю Його одягу, вона б видужала.

Вивчаючи її історію, я дізналася, що в ті дні її, ймовірно, вважали нечистою, тобто її не допускали до Храму, на ринок чи в натовп. Вона, мабуть, відчувала себе ізольованою, але все ж вона ризикнула всім, щоб дістатися до Христа. У Святому Письмі говориться, що вона негайно одужала, доторкнувшись до Його одягу. Він знав, що сталося, і обернувся, щоб запитати, хто доторкнувся до Нього. Безсумнівно, Він знав.

Біблія говорить нам, що вона впала перед Ним, тремтячи, але Він не засуджував її. Замість цього він назвав її «дочкою» і сказав, що віра зробила її здоровою. Мені подобається все в цій історії, адже вона розповідає нам про силу віри і про співчуття Христа до людей.

У книгу я включила питання для вивчення в кінці кожного розділу, щоб читачі могли заглибитися і знайти особисті застосування у своєму житті», — розповіла Шеннон Брім.

Джерело: svitogliad.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Все для церков
Останні новини
Останні новини