Німецькі змі назвали християн «головними ворогами» боротьби з Сovid-19
Європа та світ
20.11.2020
Один з найвідоміших щотижневих журналів Німеччини Der Spiegel оголосив християн «головними ворогами» демократії і боротьби з коронавірусом. Автор публікації обурюється, що в Східній Німеччині збереглося активне консервативно-протестантське життя спільнот, а церкви як і раніше добре заповнені.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише bog.news.

Матеріал вийшов після масових протестів в Берліні проти жорстких карантинних заходів з боротьби з коронавірусом. В акціях брали участь близько 10 тисяч осіб, але ЗМІ заявляє, що християни заважають проводити владі «правильну політику». Видання відкрито закликає політиків ігнорувати листи християн з НДР, повідомляє «Царгород».

«Хоча колишня НДР відшліфувала все церковне, дуже активне консервативно-протестантське громадське життя збереглося, перш за все в східній саксонії і рудних горах. церкви тут як і раніше дуже добре заповнені і є значним суспільним гравцем», – пише Der Spiegel.

Як з’ясувалося, до християн накопичилися кілька претензій, починаючи від опору впровадженню в школах секс-освіти, ЛГБТ-пропаганди і гендерних питань і закінчуючи невдоволенням з приводу дій влади у зв’язку з епідемією коронавірусної інфекції COVID-19.

                                

Джерело: Cлово про слово

 

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світCovid-19