«Знищити всі зображення Ісуса Христа» - ліберальні активісти підбурюють американських демонстрантів до актів вандалізму проти церков
Європа та світ
26.06.2020
В понеділок, 22 червня, один з головних активістів руху проти расизму “Black Lives Matter”, Шаун Кінг, закликав знищити будь-який образ, на якому зображено "білого" Ісуса. За словами Кінга, статуї, фрески та навіть вітражі церков, на яких є «білий» Ісус - це «демонстрація верховенства білих над іншими расами»

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Ці заяви відбуваються на тлі фактів масового вандалізму проти різних історичних пам’ятників країни. Від рук вандалів потерпають пам’ятники героям конфедерації, пам’ятники колишнім президентам США та навіть пам’ятники першовідкривачеві Америки Колумбу.

Відомий американський політик, колишній губернатор Арканзасу, а також пастор церкви Майк Хаккабі прокоментував це так: «Якби вони хоча б трохи знали Ісуса, вони би зрозуміли, що Він був найвищою людиною, Він любив всіх не розділяючи люде і піклувався про тих, кого ніхто не хотів захищати. Він дбав про людей, які були рабами. Він дбав про людей, які були повіями. Він зупинив тих, хто був готовий забити каменем жінку, спійману в перелюбі».

Колишній губернатор вважає, що ворожість наших днів, спрямована на християнство є результатом того, що американське суспільство відходійшло від віри, заперечує свою релігійну основу, і забуло, що саме віра є коренем всіх унікальних свобод, якими користуються американські громадяни зараз.

У середу, стосовно резонансних закликів, висловився також і Президент США, Дональд Трамп. Під час своєї зустрічі з Президентом Польщі, Трамп пообіцяв захистити церкви від вандалізму.

"Вони (демонстранти – ред.) посягають  на Ісуса Христа, на статуї Джорджа Вашингтона, Авраама Лінкольна, Томаса Джефферсона, ми не дозволимо їм цього зробити» - зауважив Трамп.

Варто зазначити, що основу руху проти расизму складають люди, заохочені ліберальними силами та політиками. Серед них є багато ЛГБТ активістів, представників різних феміністичних рухів та рухів за аборти. Саме тому, в більшості випадків, серед демонстрантів панують антихристиянські настрої, що робить сценарій розвитку подій з нападами на церкви дуже вірогідним.

Просимо молитися за Америку, щоб Господь приніс мир та зупинив будь-які лихі наміри, погроми і захистив людей від насилля. 

Джерело: foxnews

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини