Європарламент оголосив Євросоюз "зоною свобoди ЛГБTIК". Що робити Україні?
Загрози та виклики
12.03.2021
У відповідь на посилення просімейної політики окремих країн ЄС та обмеження вседозволенності ЛГБТІК, зокрема у Польщі та Угорщині, ліберальні сили Європарламенту 11 березня вирішили спробувати обмежети просімейний рух та з трибуни європарламенту оголосили Євросоюз "зоною свободи ЛГБТІК"

За відповідну резолюцію, яка є нібито символічною, проголосували 492 депутати, 141 виступив проти, 46 утрималися.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на пресслужбу Європарламенту.

Польша повстає проти ЛГБТ

Нагадаємо, що З березня 2019 року понад 100 польських регіонів, округів і муніципалітетів ухвалили постанови, проголосивши себе вільними від "ідеології" ЛГБТІК. Згідно з цими постановами, місцеві органи влади повинні утримуватися від заохочення поширення пропагування ЛГБТІК-людей і мають відмовлятися від фінансової допомоги організаціям, які виступають за недискримінацію і рівність.

Ліберальне крило депутатів Європарламенту обурило таке рішення поляків, що відмовилися ЗАОХОЧУВАТИ ПОШИРЕННЯ ЛГБТІК. Європарламентарі оголосили, що такі дії показують, що ці "зони" є частиною більш широкого контексту, в якому ЛГБТІК-спільнота в Польщі піддається посиленій дискримінації і нападам (тобто якщо ви не заохочуєте пропагування ЛГБТ, то це уже дискримінація).

У відповідь на це у резолюції Європарламенту декларуються такі принципи:

"ЛГБТІК-люди по всьому Євросоюзу повинні користуватися свободою жити і публічно демонструвати свою сексуальну орієнтацію і гендерну ідентичність, не побоюючись нетерпимості, дискримінації або переслідувань, а влада на всіх рівнях в Європи повинна захищати і просувати рівність і фундаментальні права всіх, в тому числі ЛГБТІК", — заявили депутати Європарламенту.

Які небезпеки резолюції ЛГБТ та що робити Україні

Дана резолюція, що подається більше як символічна, насправді показує ті орієнтири, до яких прагнуть ліберальні та ЛГБТ-сили в Європі. І хоча сьогодні вони звучать як декларація позиції, але, судячи з усього, наступним кроком може бути зобов’язання країн до обов’язкового виконання цих положень.

Читайте також: Польща хоче назавжди заборонити гeям і лecбiйкaм всинoвлювaти дітей

Зокрема, варто звернути увагу на те, що ЛГБТ-сили вимагають надати їм право публічно демонструвати свою сексуальну орієнтацію і гендерну ідентичність. Тобто людям недостатньо, аби їм дозволили жити зі своєю сексорієнтацією: вони хочуть її публічно демонструвати всім навколо, зокрема дітям, а це відповідно підрозуміває мабуть і рекламу такого способу життя.

Окрім цього є ще одна вимога: «..влада на всіх рівнях в Європи повинна захищати і просувати рівність і фундаментальні права всіх, в тому числі ЛГБТІК». Судячи з останніх подій та законів, нині під цим лозунгом прикривають виключно права ЛГБТІК та хочуть у майбутньому зобов’язати всі державні органи бути інструментом по просуванню ЛГБТ. Адже якби тут йшлося про рівність прав, то тоді б мали рівнозначно поважатися права релігійної спільноти, яка проти гендерної ідеології та складає домінуючу більшість порівняно з ядром ЛГБТ. Однак складається таке враження, що всім противникам збочень просто хочуть заборонити законами критику.

Враховуючи зазначене, нині в Україні однаково захищені законом всі верстви населення, незалежно від вірувань чи якоїсь орієнтації, і потреби міняти цей баланс нема. Окрім цього, потрібно активно захищати свої сімейні цінності та не допускати, аби антиконституційні ідеї про одностатеві відносини змогли прижитися в Україні.

Рухаючися в Європу, Україні треба рівнятися на Польшу з її сімейними цінностями, а не на ліберальні країни, адже міцна родина це та цінність, яку потрібно відстоювати та захищати. Також важливо на всіх рівнях декларувати урядовцям та депутатам, що нам, як виборцям та батькам, важливо, аби вони відстоювали сімейні цінності.

Фото

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини