10-річний хлопчик з Техасу ставить рекорди доброти
Добрі справи
17.08.2021
Неймовірно добрий і чуйний Оріон Джин з міста Форт-Верт, штат Техас поширює свою любов до інших не тільки на словах, а і підкріплює її діями. Після того, як хлопчик виграв учнівський конкурс доброти у липні 2020 року, він ініціював низку заходів, що спрямовані на те, щоб допомогти бідним дітям.

У серпні минулого року Оріон зібрав понад 500 іграшок для дитячої лікарні. А в листопаді він зібрав понад 100 тисяч продуктових наборів для тих, хто відчуває нестачу їжі. Його нинішня акція, що стартувала 1 травня і буде продовжуватися до 31 серпня, називається «Назбирай 500 000 книг». Про це йдеться на сайті 1.cbn.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Доброта – це чеснота, якою може володіти кожен, достатньо тільки захотіти цього. Розпочніть робити добро вже сьогодні, адже саме зараз це потрібно, як ніколи. Якщо я маю ресурси, щоб допомогти оточуючим, то це мій обов’язок» - сказав Оріон для CBS News. «Я сподіваюсь, що мої дії вмотивують вас долучитися до марафону доброти. Так, це саме марафон, а не спринт. Це не одноразова акція, не триразова. Це те, що ви можете робити протягом років».

Біблія вчить, що дорослим потрібно вчитися у дітей і навіть стати як діти, щоб увійти до Царства Божого. Оріон сподівається, що його вчинок спонукатиме людей більше любити свого ближнього.  

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Добрі справиМолоде життя
Останні новини
Останні новини