На Сході України поширять 100 тисяч дитячих «Нових Заповітів»
Все для церков
05.05.2021
Організація «Голос мучеників-Корея» приєдналася до об’єднання, куди входять організації та служіння з різних країн, готових забезпечити і поширити 100 тисяч дитячих Нових Заповітів по всій Східній Україні в найкоротші терміни

Представник Фолі говорить, що «Голос мучеників-Корея» розглядає поширення Біблії в зонах конфлікту як одну з основних функцій і найважливіших напрямків служіння.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє пресцентр організації «Голос мучеників-Корея», пише svitogliad.com.

«Занадто часто ми, християни, помилково вважаємо, що поширення Біблій може почекати, що його можна відкласти до тих пір, поки не закінчиться конфлікт чи війна, як ніби для поширення Євангелія необхідний політичний мир або «безпечні умови», — каже представник Фолі. — По правді кажучи, Слово Боже завжди є нашою єдиною надією на істинний світ, і саме Слово Бога забезпечує безпечні умови для миру».

«Голос мучеників-Корея» — це не місіонерська організація, а служіння, яке веде свою діяльність у тісній співпраці з місцевими християнами, що живуть в умовах переслідувань чи тиску, — зазначила представник Фолі. — Кожен раз, коли якому-небудь регіону загрожує серйозний конфлікт, люди інстинктивно звертаються до Бога і відкриваються для Євангелія. Вони відчайдушно потребують отримати надію. Іноді в такі моменти місіонерські організації евакуюють своїх співробітників або закликають місіонерів бути гранично обережними. Але місцевим християнам нікуди діватися і ніде ховатися. Їм, як і раніше, потрібно ходити на роботу, на ринок і до церкви. Також Бог дає цим звичайним місцевим християнам особливу сміливість проповідувати Євангеліє і ділитися Біблією зі своїми ближніми».

Читайте також: Християни допомагають у галузі охорони здоров'я в Індії через наростаючу кризу через Covid-19

Представник Фолі говорить, що в рамках проєкту термінового забезпечення та поширення Біблій була поставлена ​​мета поширити 100000 «Нових Заповітів в картинках» (Action Bible) серед дітей у Луганській і Донецькій областях разом з іншими організаціями, такими як «Голос мучеників Канада» (Voice of the Martyrs Canada), «Місія Євразія» (Mission Eurasia) і «Школа без стін» (School Without Walls). Поширення Біблій, яке буде здійснюватися на постійній основі протягом літа і ранньої осені в міру надходження коштів, буде здійснюватися через служителів, які працюють з молоддю в цьому районі.

«Новий Завіт в картинках» (Action Bible) виконаний у графічному форматі для переказу змісту Святого Письма у вигляді коміксів.

Джерело: svitogliad.com

___________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Все для церковДобрі справи