Християни допомагають у галузі охорони здоров'я в Індії через наростаючу кризу через Covid-19
Covid-19
05.05.2021
Адвентистське агентство розвитку та допомоги ADRA співпрацює з місцевими департаментами охорони здоров'я з метою надання допомоги в проведенні медичного огляду та моніторингу боротьби з масовими заворушеннями

ADRA розширює масштаби надзвичайних операцій в Індії, щоб врятувати тисячі життів у регіонах, постраждалих від Covid-19.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За даними Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я, країна бореться з безпрецедентною другою хвилею спалаху Covid-19. Щодня реєструється понад 350000 нових випадків коронавірусу. З початку цього року в Індії померли понад 208000 осіб (цифри змінюються щодня), пише adventist.ua.

Група екстреного реагування ADRA працює на місцях, забезпечуючи пацієнтам з важким перебігом захворювання Covid-19 негайний доступ до кисню, щоб людина могла пережити кризу. Міжнародне гуманітарне агентство жертвує кисневу установку (OGP) для надання допомоги постраждалим пацієнтам.

«Ситуація в Індії гнітюча. У лікарнях не вистачає обладнання для підтримки життя людей, наприклад, кисневих балонів. Система охорони здоров'я працює на межі, а люди вмирають, тому що не можуть знайти лікарняне ліжко та кисень. Це просто жахливо. Країна потребує негайної допомоги й наш обов'язок — зробити все, що в наших силах, щоб допомогти нужденним людям та врятувати їхнє життя», — говорить Вестон Девіс, регіональний директор ADRA в Індії.

ADRA співпрацює з адвентистськими лікарнями, Адвентистською церквою та іншими надійними партнерами, щоб створити на місці завод з виробництва кисневих генераторів. Рятувальна газова система забезпечить пацієнтів з Covid-19 безпечним та постійним джерелом кисню, замість того щоб покладатися на його виробників, які не можуть задовольнити попит через масовий сплеск випадків коронавірусу.

Читайте також: Християни Індії перетворюють церкви в лікарні та закликають весь світ до молитви за їх країну, охоплену вірусом

«Пандемія ще далека від завершення. Ми молимося за народ Індії, а також збільшуємо наші зусилля з надання надзвичайної допомоги найбільш постраждалим громадам. ADRA невпинно працює, борючись проти Covid-19, щоб забезпечити порятунок життів та швидке надання необхідної допомоги багатьом людям, постраждалим від цієї пандемії, — говорить Майкл Крюгер, президент ADRA. — Ми вдячні Адвентистській церкві та нашим спонсорам за їх постійну підтримку. Ця підтримка життєво важлива у нашій боротьбі з Covid-19 у всьому світі».

Також ADRA співпрацює з Департаментом охорони здоров'я регіону, щоб допомогти у створенні та моніторингу таборів вакцинації для запобігання Covid-19, та об'єднується з установами психіатричної допомоги, щоб запропонувати психосоціальну підтримку через програми консультування та підвищення обізнаності населення. Крім того, ADRA поставляє критично важливі засоби індивідуального захисту передовим медичним працівникам у лікарнях країни.

За матеріалами ANN

Джерело: adventist.ua

___________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Covid-19