110-річна бабуся із США переконана, що Бог є причиною її довголіття
Надихаючі історії
19.10.2021
Жінка зі штату Вірджинія, яка нещодавно відсвяткувала свій 110-й день народження, називає свої стосунки з Богом причиною свого довгого життя

4 жовтня Віола Браун з Беррівіля святкувала свій особливий день вдома з сім’єю та друзями.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com з посиланням на Christian Headlines.

Серед гостей на вечірці був присутній голова Ради наглядачів округу, який вручив іменинниці сертифікат, оголосивши 4 жовтня 2021 р. «Днем Віоли Робертс Лампкін Браун».

Хоча жінка високо оцінила цей жест, вона сказала у відповідь: «Кожен день, коли добрий Господь дозволяє мені залишатися тут, – це мій день».

Віола Браун, яка народилася в 1911 році, є наймолодшою ​​з 13 дітей і найдовше прожившим членом її родини. За даними Дослідницької групи з геронтології, у світі лише 17 осіб, яких визнали старшими за Браун. Усі 17 – жінки.

У недавньому інтерв’ю для The Christian Post племінник довгожительки Ендрю Робертс також визнав її віру причиною її довгого життя, порівнявши її зі “святими” давнини.

“Мій особистий досвід – це не що інше, як любов і радість, коли я перебуваю в її присутності. Ніколи не буває так, щоб ім’я Ісуса не було нею згадане, – сказав Робертс. Це так, ніби вона втілює Його. Все, про що вона говорить і робить, вона віддає честь і хвалу Богу. Я маю на увазі все. Вона буквально віруюча людина».

79-річна донька Віоли Вонсель Хілл погодилася з Робертсом, що віра її мами в Господа зберегла її живою і здоровою, зазначивши, що жінка не приймала ліки за рецептом до свого 101 року.

Вона також зазначила, що коли її мама молилася за хворих людей, їм у кінцевому підсумку ставало краще.

Браун, член баптистської церкви Сіону в Беррівілі, пережила Боже зцілення у власному житті. У 1960 році від вибуху печі її обидві ноги було поранено, і тодішні лікарі сказали, що вона більше ніколи не буде ходити. Жінка, однак, була витривалим і могла справлятися навіть зі сходами.

Читайте також: «Прорив християнської музики: найкращим виконавцям безкоштовно знімуть кліп на авторську пісню»

Хілл додала, що її мама говорила: “Я буду ходити. Бог сказав мені, що я піду”. І звичайно, через близько півроку життя вдома вона почала ходити.

Крім того, Браун боролася з раком яєчників, але перемогла його. Минулого року Браун перенесла легкий інсульт і була доставлена до лікарні. Через три дні її відпустили. Хоча інсульт призвів до періодичної втрати пам’яті, Робертс запевнив її, що її сім’я поруч.

«Вона дивиться на мене і каже: “Іноді я забуваю своє ім’я”. Я кажу: “Це нормально, тітонько Віола. Ми знаємо, хто ти», – сказав Робертс.

Як повідомляв телеканал CBN News, Браун вийшла заміж за свого першого чоловіка Джона Лемпкіна в 1936 році. Вони народили двох дітей, однак одна дитина померла. Лемпкін помер у 1982 році.

Через шість років Браун вийшла заміж за свого другого чоловіка, преподобного Пола Брауна, який помер у 1998 році.

Зараз жінка із задоволенням відвідує своїх друзів та родину, включаючи восьмеро онуків, вісім правнуків та трьох праправнуків.

Джерело: svitogliad.com

Фото: christianpost.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Надихаючі історіїЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини