Знаменитості закінчували рік челенджем: #2020$ чайових для ближнього
Європа та світ
12.01.2021
Небайдужі люди почали залишати щедрі чайові співробітникам з низькою зарплатнею, після випадку з колишньою безхатченкою та мати-одиначкою Даніель Францоні (Danielle Franzoni) зі штату Мічиган. У переддень Нового року вона отримала $2020 чайових до рахунку у $23.

"Я дізнався, що мій TV-тато #TomSelleck взяв участь в челенджі # 2020TipChallenge в ресторані Elios в Верхньому Іст-Сайді! - написав Уолберг. - Люблю тебе, тату. І пишаюся тим, що беру участь в цьому. Всім тим, хто залишив навіть не набагато більше необхідної суми в цьому році, - спасибі!"

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Актор Донні Уолберг, який грає сина Селлека в серіалі «Блакитна кров», поділився цією новиною в Twitter.

Селлек, крім щедрих чайових, залишив записку. У ній було написано наступне: «Я радий прийняти виклик від мого друга Донні Уолберга і щиро сподіваюся зробити 2020 рік краще».

Донні Уолберг взяв участь в аналогічному Челенджі на початку 2020 року.

Друг співачки Адель композитор та виконавець Гаррі Стайлс (Harry Styles) залишив 400% чайових після спільної вечері на Американських Віргінських Островах.

Читайте також: Діти дітям: вінницькі школярі відправляють подарунки на схід України (ВІДЕО)

Чек з приміткою про щедрі чайові опублікував співробітник рибного ресторану Caribbean Fish Market на ім’я Yahya. Вартість вечері склала $472. Гості додали до рахунку $2020 чайових та побажали працівнику щасливого Нового року.

Щедрі чайові столу Адель стали частиною челенджу #2020tipchallenge.

В соцмережах вже почав діяти челендж 2021 року #2021TipChallenge

Всеукраїнський Собор закликає всіх, кого Бог благословив ресурсами цінувати працівників сфери обслуговування та долучитися до челенджу #2021TipChallenge.

За матеріалами: christianpost.com, newyork.forumdaily.com та usatoday.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світДобрі справи
Останні новини
Останні новини