23000 осіб приєдналися до церкви після євангельських заходів у Мексиці (ФОТО)
Християнський світ
01.07.2021
Церква адвентистів сьомого дня в Мексиці вітає понад 23000 осіб, які приєдналися до церкви після євангелізаційного служіння по всій країні 12-19 червня

Особливий тиждень «жнив», як його називають, увінчав місяці євангелізаційних ініціатив у п’яти основних церковних регіонах Мексики.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com з посиланням на logosinfo.org та Adventist Review.

Запрошеним чпікером на завершальному тижні був євангеліст Алехандро Буйон, який щовечора передавав через Інтернет духовне послання з Бразилії. 

У рамках теми «Надія за межами невизначеності» повідомлення Буйона досягали в середньому 280000 осіб щовечора, окрім більш ніж 300000 у перший вечір програми. Вечірня годинна програма включала молитви про потреби суспільства, прославляння і поклоніння.

Ігнасіо Наварро, представник Адвентистської церкви в Мексиці, сказав, що всеосяжні євангелізаційні зусилля в п’яти основних регіонах підняли їх на новий рівень благовістя.

«Ми побачили, що ця євангелізація стала великим благословенням для церкви, сказав Наварро. Це надихало керівництво кожного регіону інвестувати більше, щоб разом впливати на країну Євангелієм». 

За його словами, місяці євангелізаційних ініціатив і громадських проектів, що передували програмі Буйона, дозволили їм як церкві збагатитися і залучити нових людей. 

Читайте також: Дивовижна сила молитви: прикарпатець, якому давали 1% шансів на життя, 3 місяці боровся з COVID-19 і переміг (ВІДЕО)

«Це тільки початок ще більшого охоплення в найближчі місяці й роки», додав Наварро.

За словами організаторів, програма «Надія за межами невизначеності» покликана залікувати рани людських сердець, забезпечивши відновлення емоційного, духовного і психічного здоров’я.

Буйон говорив про цілющу силу прощення, необхідності знайти свободу від гріха і надії підкоритися Богу навіть серед життєвих негараздів.

За тиждень зборів хрещення прийняли понад 5000 осіб, на додаток до більш як 17000 людей, що хрестилися по всій Мексиці за попередні тижні.

Керівники церкви очікують, що в найближчі кілька тижнів по всій країні хрещення приймуть ще тисячі осіб.

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Християнський світЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини