На благодійному Різдвяному концерті у Камені-Каширському зібрали понад 60 тисяч гривень
Добрі справи
18.01.2022
Традиційний Різдвяний благодійний концерт відбувся у Камені-Каширському, у неділю, 9 січня, за ініціативи та участі Церкви «Христа Спасителя» євангельських християн-баптистів, на якому зібрали понад 60 тисяч гривень для двох діток із району

Євангельські християни-баптисти проводять таку духовну та благодійну акцію вже кілька років поспіль.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

До акції, яка відбулася 9 січня, змогли долучитися всі охочі жителі міста та району. Також завітали такі поважні особи, як голова Волинської обласної асоціації церков євангельських християн-баптистів Ярослав Троць, місіонер зі Сполучених Штатів Америки Річард Махер, пастор Церкви «Христа Спасителя» ЄХБ міста Каменя-Каширського Анатолій Калюх, помічник нардепки Ірини Констанкевич – Юрій Дмитрук, повідомляє slovoproslovo.info.

На різдвяному концерті виступили християнські хори, сімейні колективи, солісти, декламатори та духовий оркестр, ствоивши затишну сімейну атмосферу.

Також відбувся благодійний збір. Цьогоріч пожертву одразу отримали матері двох дітей з Камінь-Каширщини. Ці гроші підуть на лікування трирічної Маргарити Свиридюк із села Котуш, у якої в ранньому віці діагностували ДЦП та сенсоневральну глухоту, та семирічному Арсену Обушку з Гути-Боровенської, який з народження бореться з правобічною клишоногістю.

Читайтет акож: У США відбудеться 49-й щорічний Марш за життя. Очікується понад 100 000 учасників

Життєвий шлях обох дітей з народження надзвичайно важкий фізично, морально та фінансово. Кожен із них ще потребує дорогого лікування та реабілітації.

«Ми маємо об’єднатися у такий важкий для нашої країни час, бути жертовними та чуйними до чужої долі. Тож, сподіваємося, що такі благодійні акції будуть проводитися частіше у нашому місті. Щиро дякуємо всім, хто взяв участь в організації нашого духовного заходу, за сприяння у його проведенні – місцевій владі та адміністрації районного будинку культури, а також тим, хто простягав руку допомоги місцевим жителям. Нехай Господь Ісус Христос благословить кожну сім’ю та родину в нашому місті та районі, нехай Він народиться в кожному серці й даруйте Свій мир і вічне спасіння!», – сказав пастор Анатолій Калюх.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Добрі справиКультура і творчістьХристиянський світ