В Великобританії, батьки добилися відміни введення транс ідеології в школі в суді
Християнський світ
27.09.2022
Батьки християни не стерпіли спробу введення в їх школи транс ідеології, яка передбачає дозвіл учням ідентифікувати себе як трансгендери, а також вимагала від вчителів підтримувати учнів в цьому рішенні і звертатися до них відповідно «нового гендеру».

Батьків обурило що двом 6 річним хлопчикам в класі дозволили ідентифікувати себе як дівчатка у школі острова Уайт, та поставили ультиматум що покинуть школу, якщо та не змінить свою політику. Але школа лише назвала батьків трансфобами.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Батьки заявили що департамент освіти відхилив їхню скаргу та «відмовився належним чином оцінити докази». Після чого подружжя звернулося до суду проти Департаменту освіти.

Після того як сім’я Роуз отримали дозвіл на судовий перегляд політики школи, Християнський правовий центр повідомив що уряд врегулював справу не проводячи повного судового розгляду.

«Ми в захваті від результату і молимося, щоб це допоможе змінити політику в інших початкових школах», — йдеться у заяві подружжя.

«Багато хто намагався приховати цю проблему, припускаючи, що мова йде лише про одягання хлопчиків. Цей випадок завжди стосувався небезпечної ідеології, яка зараз міцно вкорінена в школах, місцевих органах влади та керівництві Англіканської церкви, і яка завдає серйозної довгострокової шкоди тисячам дітей».

 Батькам була виділена компенсація в розмірі $23 000.

Джерело: The Christian Post

Християнський світ
Останні новини
Останні новини